Hotel Falster (Tina Vindfeldt Jensen) er forpagteren i huset.

Tina Vindfeldt Jensen er opvokset i huset, da hendes forældre havde det hedengangne Teaterhotel og Teaterkatten, hvor der blev afholdt utallige familie/firmafester samt  servicering af revy og diverse arrangementer i teatrets regi.

Tina har fortsat "traditionen" og skal du holde din fest, så er Tina og hendes personale, altid velvillig til at assisterer, så du får en uforglemmelig fest/arrangement.

 

Nykøbing Falster Revyen har hvert år omkrig 30.000 publikummer inde i huset, til sommer-/ vinterrevy og diverse enkeltdags arrangementer.

Revyen er en af Danmarks største revyer

Nykøbing Falster Revyen er en sommerrevy, der spiller hele sommeren fra juni til august. Revyen er en af Danmarks største revyer, som årligt besøges af mere end 25.000 glade mennesker. Med et indhold som går langt ud over scenekanten har revyen siden begyndelsen i 1912 høstet et væld af priser og anerkendelser. Nykøbing Falster Revyen er flere gange blevet kåret som årets revy – senest i 2022.

I nyere tid har revyen vundet prisen som “Årets Revy” i 2005, 2009, 2013, 2014, 2019 & 2022. Mickey Pless har vundet prisen som “Årets Revykomponist” i 2007, 2011 & 2018.

 

Teaterforeningen Guldborgsund

Teaterforeningens formål er formidling af turnéteater i henhold til gældende lovgivning indenfor organisationens område. Herudover kan Teaterforeningen supplere det lokale teatertilbud med teaterforestillinger udenfor abonnement for børn og voksne.

Teaterforeningen medvirker desuden til at skabe tilfredsstillende bygningsmæssige forhold for teatret, ligesom foreningen kan medvirke til at skabe og øge interessen for andre kulturelle arrangementer.

Teaterforeningen samarbejder med centrale organer, der er godkendt på dette felt.

I 2017 fik Teaterforeningen Guldborgsund, årets Turneteaterpris "Kulturkongens pris".

1 2018 fik Teaterforeningen Guldborgsund, Guldborgsund Kommunes "Kulturpris"

Del på sociale medier...