Joachim Kay Stender - Live 2024

Sæt kryds i kalenderen. Vi glæder os til at se dig!

date_range Mandag 7. Juli - Søndag 20. Juli
schedule 2 timer og 15 minutter, inkl. pause på 15 minutter
payments 340,00 kr
theater_comedy Foredrag
location_on Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, 4800 Nykøbing F.
25-27
Jul 2023

Joachim Kay Stender - Live 2024

Joachim Kay Stender er marketingchef hos Gran Tourismo og måske landets største bil-entuiast. Du kender ham helt sikkert fra Youtube, Instagram - og måske fra tv.
Nu kan du endelig møde ham live, når han i efteråret 2024 tager rundt i landet. Det gør han sammen med sin bror, skuespilleren Benjamin Stender. Benjamin hader biler og han vil udfordre Joachim med sine egne og ikke mindst dine spørgsmål!
Joachim har i årevis studeret og observeret bilkulturen i Danmark og er kommet frem til en bemærkelsesværdig konklusion – danskere har en forfærdelig bil-smag, og Danmark har verdens grimmeste bilpark! Gennem en blanding af personlige anekdoter, viden og ikke mindst humor vil Joachim denne aften udfordre, hvordan vores valg af biler afspejler vores værdier og prioriteringer som samfund. Og ikke mindst give sine personlige bud på, hvad der skal til for, at landet får en mere æstetisk tiltalende og måske endda miljøvenlig bilpark.
Det bliver en aften i bilernes tegn - men du lærer også manden bag skærmen bedre at kende. Ikke mindst vil du kunne opleve endnu ikke offentliggjorte optagelser og også finde ud af, hvilken bil er bedst at have sex i ...
Du bliver provokeret, du bliver klogere, og ikke mindst underholdt.

Arrangør: All Things Live

Dato

Kommende events i Nykøbing F. Teater

Se alle chevron_right
Del på sociale medier...