Nykøbing F. Teater

Nykøbing F. Teater er bygget som et rigtigt teater med plads til 689 gæster, heraf 265 pladser på balkonen, ved traditionel stoleopstilling i rækker. Bruges teknik benyttes 2×8 stolepladser på de bagerste to rækker. Med bordopstilling rummer selve salen knapt 400 pladser. Teatrets foyer i stueetagen rummer cirka 200 gæster. Mødelokalerne på vores 1. sal kan bruges enten i forbindelse med selve teatersalen eller selvstændigt. Der er indgange til selve teatersalen fra Østergågade (gågaden), samt til mødelokalerne også fra Torvet.

Nykøbing F. Teater kan anvendes til såvel traditionelle teateropførelser – revyer, serveringsteater, kongresser, generalforsamlinger, udstillinger, m.v. Teatret forsøger så vidt muligt at leve op til de mangeartede krav, der i dag stilles fra brugerne med hensyn til teknik og fleksible omstillingsmuligheder.

Vores restauration og cafe, forpagtes af Hotel Falster. Klik her for fødevarestyrelsens SMILEY

Du vil, når du arrangerer et arrangement i vores hus, møde  Carina Ulrik Sørensen. De kan være behjælpelige med alle aspekter i forbindelse med dit arrangement, så du kan være sikker på at alt forløber professionelt.

Vores personale

Vi er et lille, men dedikeret hold, på Nykøbing F. Teater. Vi har mange års erfaring med driften og afholdelse af arrangementer, og vi har lagt lokaler til alt, fra store årsberetninger til konferencer i forbindelse med EU og til alle former for fester, koncerter og underholdning.

KONTAKT OS GERNE