Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

 

 

AFLYST

Det hele begyndte i Skagen
Skagenfestival bød i 2016 det Falsterorkesteret Walther & De andre bonderøve samt skiffle bandet Tobacco op til dans, og begge orkestre nød godt af gæstfriheden og kom derfra med flotte ord, og gode anmeldelser.Imellem koncerterne hang de 2 orkestre ud sammen da flere af musikkerne deri spiller med i begge dele. Walther som stod foran de andre bonderøve, havde dog endnu et bekendtskab til gode i forhold til Tobacco, og det skulle vise sig at være mere end bare en fadøl i Skagbaren!

Banjo spilleren fra Tobacco Sine Bach Rüttel gjorde nemlig også sit første indtog i denne forsamling af “Velmente hanekyllinger” Og det hele skulle vise sig at ende med mere end snik snak og flere fadøl.

Efter nogle dages ping, pong og en god snak om tingene inviterede Sine Walther en tur til Mariefestival hvor planen var at prøve at et duo/trio projekt af hvorfor også Rasmus kom ind i billedet som den “flyvske tredje part” Og som tidligere også har gjort sig som en af Walthers bonderøve.

Historien herfra kan gøres ganske kort, Sine & Walther fandt en musikalsk gnist i hinanden og det hele lå derfor lige til højrebenet, og koncerterne sammen henover Mariefestivalen gik som en drøm, på scenen kunne man mærke det intense sammenarbejde fra første sekund, og selv samme intense oplevelse smittede af direkte ud publikum som åd det hele råt.

Vi er derfor herfra super glade for at vende tilbage til der hvor det hele begyndte, med ny og frisk energi, og er mere end klar til at indfri en hver forventning.

Walther & Sine ”Jeg skriver fordi jeg kan, og kun om ting der rammer mig på en eller anden måde. ”
Flemming Walther-Andersen med sit alias ”Walther” er bosat på Falster. Han tager fat om problemstillinger, der via politiske holdninger, eller stemninger blandt ”folk og fæ”, skaber en unødvendig difference mennesker imellem. Lyrikken er dansk, og den musikalske genre er overvejende folk. Walthers debutalbum ”Landsbydreng” gjorde at han i 2016 modtog folkemusikprisen ”Årets Helge”. & i 2017 var Walther nomineret til en DMA FOLK Award i kategorien Årets sangskriver. Walther har ikke ligget på den lade side de senere år! Siden udgivelsen af ”Landsbydreng” i 2015 er det blevet til udgivelse af albumet ”Sorte Fugle” i 2016 med rock-duoen af samme navn, og i 2017 ”Ro & nutidens stemmer” og live albumet ”Walther & de andre Bonderøve – Live fra Karmakajen”. Oktober 2017 udkom Sorte Fugles andet album, også her med Walther bag pen og papir. Flemming Walther-Andersen og Sine Bach Rüttel, som nogen vil genkende fra de populære TV-programmer ”Sommersang i Mariehaven”, som en fast bestanddel af Neighbours & Friends eller fra Dansktoppen i duet med Peter Vesth, mødtes på Skagen Festival 2017 og en musikalsk gnist blev tændt. Som duoen ”Walther & Sine” deler de rollen som sangskriver og forsanger, og gnisten imellem dem bliver tydeligt for publikum i både musikalsk og personligt samspil. Selvom sangene tekstmæssigt er i forskellige lejre, går det op i en højere enhed med en oprigtighed og fandenivoldskhed, der rammer og udfordrer den robuste og ikke alt for sarte lytter. Det er ”Frem med brysterne” og så ellers derudaf med ”Olieindsmurt økodiesel” og ”Nymfoman”. Anmeldere giver Walthers livekoncerter (Walther & de andre bonderøve) topkarakterer og sammenligner med garvede lyrikere som Allan Olsen og CV Jørgensen. Velfortjent er Walther nomineret til Kulturprisen i Guldborgsund Kommune. Sine Bach Rüttel har i mange år været kendt Danmarks Banjo-dronning og omtales gerne som Danmarks bedste banjospiller. Banjoen er blevet luftet flittigt med blandt andet Arne Würgler eller med det populære vaskebrætorkester Tobacco og på studiealbums på alt fra D:A:D til Lars Lilholt. Der spares ikke på hotte bluegrass licks eller på frækhederne når Sine går på scenen med Walther.

Walther – Vokal, Guitar, Fodtrommer Sine – Vokal, Banjo Rasmus – Kontrabas, bas, Kor

Pris 270 kr. inkl. Spisning

Program:

18:00 Dørene åbnes,

18:30 Spisning,

19:30 Koncert,

20:15 Pause,

20:45 Koncert,

21:30 slut

Share This Post, Choose Your Platform!