Indlæser Begivenheder

Vanvittig Verdenshistorie podcast LIVE
Vanvittig verdenshistorie Merch her!

Oplev comedy makkerparret Peter Løhde og Alexander Janku kaste sig ud i Vanvittige Verdenshistorie med kolde fadøl og vilde historier i Musikhuset.

Nu har du chancen for at være med på forreste række, når komikerne Peter Løhde og Alexander Jankus går på scenen i Musikhuset og fortæller røverhistorier fra virkeligheden med deres skæve og sjove comedy-podcast Vanvittige Verdenshistorie.

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dykker værterne Peter Løhde og Alexander Janku ned i de skøreste, underligste og mest du-tror-det-er-løgn-agtige øjeblikke i verdenshistorien. Alt sammen fortalt over en kold øl. I 2021 tager de næste skridt og flytter fra studiet og ud foran live-publikummer rundt om i landet, hvor de vil optage en række specialafsnit. Og et af dem bliver i Musikhuset.

Populær podcast
De to herrer har taget lytte-Danmark med storm. Indenfor blot et halvt år er Vanvittig Verdenshistorie strøget til tops på både Apple’s liste over de mest populære comedy-podcasts samt Spotifys top 10 over de mest lyttede i Danmark. Med over en halv million downloads og 50 afsnit i rygsækken drager de nu ud for at møde deres lyttere i øjenhøjde og puste endnu mere liv i de vilde historier.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Peter og Alexander – eller hvis du blot vil vide mere, kan du besøge vanvittigverdenshistorie.dk.

Showet inkluderer opvarmning, optagelse og en efterfølgende Q&A-session, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål omkring alt mellem himmel og jord i relation til Vanvittig Verdenshistorie. Vær opmærksom på, at showet optages med henblik på udgivelse.
Information om arrangøren:
Nykøbing Falster Teater Torvet 3, 4800, Nykøbing F, Danmark

Arr: Bentertained Nummerede siddepladser Dørenen åbnes kl. 18:00 For kørestolsplads kontakt Nykøbing F. Teater på tlf. 54731800. Ledsager skal også købe billet. Reservationsmuligheden stopper 7 dage før. Reserverede billetter skal afhentes inden arrangementet. OBS: Garderobe er påkrævet. Pris 25 kr.

Share This Post, Choose Your Platform!