Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.
“The Musical”

70’erne var en tid med systemændringer, tankeeksperimenter, nye undervisningsformer – en udfordring til det etablerede samfund og opfordring til radikale ændringer. Tvind var et socialt projekt i en tid, hvor man sagde: ”Os”, ”VI”, ”Sammen”, i stedet for ”Mig”, ”Mig” og ”Mig”. Hvor individet kun var det nødvendige tandhjul i fællesskabets maskine.

Med denne forestilling vil Teater V gerne anerkende alle de dedikerede mennesker, der kæmpede for at skabe en bedre verden.

Dem, som vitterligt troede på, at hvis de gjorde en aktiv indsats, så ville de sammen kunne ændre verden. For hvad skete der egentlig med alle dem, der troede på fælleseje, gruppepres og ingen hensyntagen til jeg’et?

Dette er ikke en dokumentarisk gennemgang af Tvinds historie med Amdi i hovedrollen. Heller ikke en musical i gængs forstand, men en fiktiv fortælling om en gruppe mennesker og deres udvikling i Tvind, individuelt og sammen, krydret med et udvalg af tidens politiske (slag)sange. Vi er med fra den spæde start i 70’erne og op til midt i 90’erne, hvor Tvind for alvor kommer i modvind.

www.teater-v.dk

Medvirkende: Iben Dorner, Sune Kofoed, Martin Bo Lindsten,

Margit Watt-Boolsen, Sune Skuldbøl Vraa, m.fl.

Instruktion: Jens Svane Boutrup

Num. siddepladser

Kørestolspladser sælges via Teaterforeningens kontor tlf. 54 73 18 08

Salg ved indgangen.

Køb billeter her https://www.ticketmaster.dk/event/tvind-billetter/451807

 

 

 

Share This Post, Choose Your Platform!