Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vigtig info: Showet flyttes fra den 26. februar til den 15. september – hvortil dine billetter gælder.Refundering skal ske gennem Ticketmaster, senest den 19/2, Nykøbing Teater kan ikke være behjælpelig, grundet lukning.

3. oktober – Nikolaj Stokholm –  kl. 19:00 – mail udsendt – gennemføres for række 1-15 i salen, samt for række 16 med lige sædenummer. Flytning af billetter til 26/2 er afsluttet. Refunderinger er sat i gang.

 

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes Københavnerforstad. Albinoen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. Turen går til Nikolaj Stokholm er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller og det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til Turen går til Nikolaj Stokholm, det bliver pissegriner’n.

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show ”Mit liv som Nikolaj Stokholm” har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

Køb billet her.

 https://www.ticketmaster.dk/event/turen-gar-til-nikolaj-stokholm-billetter/467271

Artist: Nikolaj Stokholm

Titel: TUREN GÅR TIL NIKOLAJ STOKHOLM

Varighed: ca. 1 x 75 min.

Dato 15.09.2021 kl. 19:00 + 21:30

NB! Anbefalet min. alder–15 år.

Num. siddepladser på stolerækker.
Evt. restbilletter sælges v/ indgangen fra kl. 20:30
GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 25 kr.

For kørestolsplads kontakt Nykøbing F. Teater på tlf. 54 73 18 00 / 54 73 18 08
www.nfteater.dk

 

Share This Post, Choose Your Platform!