Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

 

Vigtig info: 18. marts – Tommy Kenter – flyttes til den 5. marts 2021 – hvortil dine billetter gælder.

Kære Kunde.

Du har købt billetter til Tommy Kenter, den 18. marts 2020 kl. 19:30.

Grundet en dobbelt booking på Nykøbing F. Teater flyttes arrangementet.

Det flyttes til :

Professionshøjskolen Absalon

Bispegade 5

4800 Nykøbing F.

INDGANG: Lokale K-103 – Auditoriet

 

NYT SHOW MED TOMMY KENTER – EN KOMIKERS TRAGISKE BEKENDELSER

Lily Weiding sagde engang til Tommy Kenter: ”Tommy, man skal aldrig sælge ud af hovedstolen!” Dermed mente hun, at en skuespiller aldrig skal fortælle, hvilke ting i hans liv der har formet og inspireret ham som skuespiller. ”Behold magien, Tommy, og vis kun resultatet…” – altså for at blive i banksproget: ”Brug kun renterne.” I en alder af 67 har den folkekære danske skuespiller og komiker tilladt sig at bryde med hendes råd, for i de sidste 40 år har han brugt alle renterne – der er kun ”hovedstolen” tilbage.

Med sit one-man-show En komikers tragiske bekendelser inviterer den tredobbelte Bodil-vinder til en forestilling om, hvordan man bliver skuespiller uden egentlig at ville det. Hvad i alverden har ført en lille sund dreng til at stå og krænge sin sjæl ud hver aften foran en masse mennesker, han ikke kender? Tommy Kenter vil forsøge at belyse, hvorfor det er så vigtigt for en komiker at få folk til at grine, og hvad latteren gør ved os – både for publikum i salen og for ham på scenen.

En komikers tragiske bekendelser er både vedkommende og yderst underholdende og med showet har Tommy Kenter her i efteråret fået publikum til at spidse ører og ikke mindst grine, når han på ærlig og nærværende vis har delt anekdoter fra et langt liv på film, TV og landets teaterscener. Touren var en succes og blev taget godt imod i hele landet – og nu forlænges touren, når Tommy Kenter besøger fire danske byer i efterår 2019, og inviterer på en aften med personlige fortællinger, smil, gode grin og masser af musik.

”Som salig Jørgen Ryg sagde: ”Komikeren vil være tragiker – og tragikeren vil være komiker – og Lars Løkke vil være politiker.” Jeg vil helst være musiker, så på denne aften slipper publikum ikke for, at min fortælling delvis vil foregå bag et klaver. For som gamle Victor Borge allerede var inde på: ”Musik og smil er den korteste vej mellem to mennesker.”

Køb billet her. https://www.ticketmaster.dk/event/tommy-kenter-en-komikers-tragiske-bekendelser-billetter/462757

Arr: Teaterforeningen Guldborgsund, i samarbejde med Nykøbing F. Teater.

Dørene åbnes kl. 18:30
Num. siddepl. v. borde
Num. siddepl. balkon

GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 25 kr.
For kørestolspladser, kontakt Nykøbing Teater på tlf. 54731800 / 54731808
www.nfteater.dk

Share This Post, Choose Your Platform!