Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

-Positivitet der virker
Over 250.000 tidligere deltagere og mere end 1000 arbejdspladser kan ikke tage fejl. Få ekstra livsglæde, energi, positivitet og arbejdsglæde.
Kom til et brag af et foredrag med Carsten Sommerskov, der virkelig gør en forskel.
En spændende aften med Danmarks førende underviser i positiv tænkning gennem mere end 30 år.
Køb billetter nu til en aften, der sætter sig varige spor i dit liv.

Hvordan bevarer vi glæden, optimismen og arbejdsglæden?
Der er god grund til at være negativ for tiden: Politikerne, fyringer, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen, partneren eller mangel på samme m.m. Så hvorfor tænke positivt?
Kunne det tænkes, at dem, der er positive, klarer sig bedst og også lever længere?

Ugens tilbud
Lær at skrue ned for stress, tristhed m.m. og skrue op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.
Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø? Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER med kun store bogstaver?
Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

Få opskriften!
Carsten har metoder til det hele. Han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).
Han har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd, og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af, at hele pensionsopsparingen dermed var væk.

P.S. Udnyt chancen – Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark, efter at have boet 3 år i Californien – mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne, og samtidig får du konkrete metoder, der virker, med hjem. Så det er nu, du skal skynde dig at købe en billet, inden der bliver udsolgt.

Share This Post, Choose Your Platform!