Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oplevelser fra 30 år bag rattet i verdens hurtigste racerbiler på verdens bedste racerbaner

Du får nu en unik mulighed for at opleve Jan Magnussen fortælle sin egen spændende historie om 30 års motorsportskarriere på topplan. En fantastisk og inspirerende fortælling om at slå igennem i motorsporten, om at blive verdensmester som 14-årig, om at blive sammenlignet med sit største idol, om endelig at nå målet og komme i Formel 1 – for så at blive fyret, mærke nedturen, og derefter starte en ny karriere op i USA og på Le Mans.

I foredraget fortæller Jan på sin alvorlige og samtidig utroligt humoristiske facon om:

  • At udvikle sig fra ukendt gokartkører til verdensstjerne
  • At nå til tops i motorsportens kongeklasse, Formel 1 – og blive fyret
  • At starte en ny karriere op – og blive forelsket i 24-timersløbet på Le Mans
  • At sætte penge, familie og venskab på spil for at nå sine mål
  • At skabe teamwork, sammenhold – og sætte pris på loyalitet
  • At præstere på højeste niveau sæson efter sæson
  • At indse, at man ikke er født til Formel 1 – men til at køre ræs

Foredraget suppleres med film og unikke billeder fra Jan Magnussens personlige arkiver, og under foredraget bliver der også god mulighed for at stille spørgsmål direkte til Jan.

Om Jan Magnussen

Jan Magnussen er Europas mest vindende racerkører og har stadig rekorden for flest sæsonsejre i Formel 3 (hvor han slog sin barndomshelt Ayrton Senna). Jan Magnussen vandt sit første verdensmesterskab som kun 14-årig og har derefter vundet stort set alle motorsportens store sportsvognsløb: 24-timersløbet på Le Mans, 24-timersløbet på Daytona og 12-timersløbet på Sebring.

Jan Magnussen sad som Formel 1-kører bag rattet i 25 Grand Prix-løb og har vundet 24 timersløbet på Le Mans fire gange. Han har siden 2004 kørt for Corvette Racing, hvor han er ansat som fabrikskører hos General Motors. Magnussen kender om nogen den internationale motorsportsverden og dens mange facetter. Og nå ja, så er han far til Kevin Magnussen, som er gået i sin fars fodspor og i dag er Danmarks store Formel 1-stjerne.

Jan Magnussen er selvsagt meget udenlands og holder sjældent åbne foredrag, så snyd ikke dig selv for et unikt indblik i motorsportslivet – både på banen og bag kulisserne!

Køb billet her https://www.tikko.dk/bestilling.php?eventId=2935/

Share This Post, Choose Your Platform!