Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom og strik og drik, når vi i samarbejde med Gyldendal åbner dørene til en garn-teret dejlig aften i samtalens og kulturens navn

Danmarks sjoveste livsstilsekspert Christine Feldthaus er vært og hun får besøg af strikkedesigner Lærke Bagger – aktuel med bogen som blev en bestseller før udgivelsen ’STRIK’ – og Gry Jexen – forfatter til Kvinde, kend din historie.

Tag dit igangværende eller nye strikkeprojekt med, placér dig i salen og lyt til en samtale om kvinder, historie, fuckfingre, kultur og strik. Vi har samlet endnu et stærkt, strikkekyndigt panel og forsikrer dig for, at du får gode anekdoter, tips til strik og anden visdom, når vores paneldeltagere er på scenen.

Portvin og andre drikkevarer kan købes i baren sammen med bøger, der signeres efter talken.

Og en stor opfordring til alle jer striktusiastiske mennesker: Medbring jeres igangværende eller nye strikkeprojekter! Der opstår magi, forløsning og krydspodning når mange strikkepinde mødes. Al hækling og brodering er selvfølgelig også velkommen. Og kan du noget med perler eller sugerør, jamen så kom dog og inspirer os for pokker.

Køb billet her. https://www.billet.dk/order/tickets/13265274/strik-og-drik-nykobing-falster-teater-2021-09-30-19-30-00?

Share This Post, Choose Your Platform!