Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom til en rørende og magisk aften, i selskab med det clairvoyante medie Paloma Zendings ( tidligere Jeanie-Marie) . Paloma vil denne aften, bringe jer helt tæt på den åndelige verden via clairvoyante budskaber og afdødekontakt, leveret på en direkte og ligefrem facon med et skønt twist af humor.

 

Få clairvoyant rådgivning på spørgsmål om fx parforhold, bolig, karriere og økonomi, eller få en hilsen fra din kære afdøde, der via budskaber kan sende masser af kærlighed og healing. Bærer du rundt på en dyb sorg, kan det ske, at du denne aften får besked og healing fra den anden side, som gør dig i stand til at slippe noget af sorgen og opleve en lettelse i hjertet.

 

Aftenen slutter med ca. 10 minutters fælles Trance Healing til publikum.

 

Det er vigtigt at møde op med et åbent sind. Jo mere vi giver slip på kontrollen over, hvad der skal ske, og hvordan budskaberne forventes, jo stærkere bliver energierne.

 

Paloma Zendings er Clairvoyant Medium og Healer med mere end 23 års erfaring.

 

Derudover er hun Reiki Master Teacher, Trance Medium og foredragsholder. Paloma afholder Klarsynsaftener, rundt omkring i landet, både alene og sammen med kollegaen Sebbastian Lorantius samt afholder kurser , workshops og meditations aftner m.m i hendes spirituelle Center i Roskilde.

 

www.palomazendings.dk

kl 19-21 ( døren åbner kl 18.30)

Paloma Zendings ( tidligere Jeanie-Marie)

Event arrangør

Paloma Zendings er Clairvoyant Medium & Healer med mere end 23 års erfaring.

Derudover er hun Reiki Master Teacher,  Trance Medium og foredragsholder.

Udover arbejdet med klienter og arrangementer i egen klinik ( Shanti Spirit Center i Roskilde )  holder Paloma foredrag og Klarsynsaftener rundt omkring i landet samt udland.

 

Share This Post, Choose Your Platform!