Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Specialklassens nye show ”Rider på bølgen” kan trække mange referencer til alle de bølger vi som samfund har været igennem i den seneste tid, men mest af alt er det et statement om at Specialklassens shows og humor stadigvæk vokser i folks bevidsthed rundt om i landet.

 

Som Danmarks stærkeste Impro-Comedy brand, sætter de barren højt når de leverer improviseret satire, sketches, sange, og punchlines ud fra publikums idéer og bud undervejs. Det er involverende, overraskende, og et andet ”take” på comedy genren end de mange stand-uppere der turnerer rundt i landet.

 

”Det er vores oplevelse at publikum elsker at få lov at ha’ en finger med i spillet, og i år er der mere at tale om end nogensinde før. Vores nye show er unikt hver aften, og det gør det både aktuelt og vedkommende.”

 

Om du er ung eller i den mere modne ende af skalaen vil du være målgruppen for Specialklassens tilgang til comedy. Den ældre generation vil trække referencer til tv-programmet ”Hatten Rundt”, og de yngre vil referere til den amerikanske kæmpe succes ”Whose line is it anyway”, der er det program Specialklassen stilmæssigt har ladet sig inspirere mest af, og alligevel gjort til deres eget.

 

Specialklassen har ud over deres succes på scenen, også en solid krog i ørerne på danskerne med deres radio satire ”Tryghedssamfundet” på Radio 4. De fleste danskere er nok blevet præsenteret for karaktererne ”Palle fra Kalundborg”, ”Rene & mor”, og psykologen ”Mouritz Harker”, og hørt ørehængerne ”Hej Allan”, ”Secret Society”, og Ankerstjerne parodien ”Hulen”. Det samtidsaktuelle og til tider vanvittige indblik i danskernes univers, giver både gode grin, men også masser af debat på de sociale medier.

 

Num. siddepl. ved stolerækker. Bemærk: at det kun er muligt at købe 2 sammenhængende pladser, ønsker du flere sammenhængende pladser, skal du kontakte Nykøbing Teater på tlf. 25180153 eller carina@nfteater.dk Reservations muligheden stopper 7 dage før, reserveret billetter skal afhentes inden arrangementet. Evt. restbilletter sælges v/ indgangen fra kl. 19:00. GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 25 kr. BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet. For kørestolspladser, kontakt Nykøbing Teater på tlf. 54731800 / 54731808 www.nfteater.dk

 

Information om arrangøren:

Nykøbing Falster Teater Torvet 3, 4800, Nykøbing F, Danmark

Gebyrer:

Alle priser er inkl. gebyrer.

Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK

Billetbegrænsning

Der må maks. købes 50 billetter pr. person på dette arrangement.

Venligst overhold det maks. antal af billetter, der er angivet. Ordrer der overstiger dette maks. kan blive annulleret uden forbehold.

Priser er i DKK

Share This Post, Choose Your Platform!