Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

 

 

Forestillingen er DESVÆRRE AFLYST pga. Corona-restriktionerne.
Alle der har billet til forestillingen vil blive kontaktet af enten Billetten.dk eller Teaterforeningen, for refundering. Der kan desværre godt gå nogle uger pga. travlhed. 
Teaterforeningen kan nås på mail: tf@nykobingteater.dk.

Bearbejdet med en kærlig hilsen til komedie-serien ”Halløj på badehotellet” og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

Vi er i de østrigske alper, her klinger de kendte og elskede toner fra sange som ”Ja, ja, ja – nu kommer jeg” og ”Man kan jo ikke gøre for at man har charme”, mens der på gæstgivergården ”Den hvide hest” hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sühlzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sühlzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette pladser.

Medvirkende: Jesper Groth, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Marie Mondrup, Troels Malling, Clara Ellegaard Stegger, Niels Anders Manley, Morten Bo Koch, m.fl. I alt er der 14 medvirkende

Instruktion: Rolf Heim

Kapelmester: Søren Hansen

OBS: Forhøjede billetpriser!

Share This Post, Choose Your Platform!