Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

-halløj på tyrolerhotellet

 

Bearbejdet med en kærlig hilsen til komedie-serien ”Halløj på badehotellet” og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

Vi er i de østrigske alper, her klinger de kendte og elskede toner fra sange som ”Ja, ja, ja – nu kommer jeg” og ”Man kan jo ikke gøre for, at man har charme”, mens der på gæstgivergården ”Den hvide hest” hersker en stemning af rent halløj på tyrolerhotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette pladser.

 

www.folketeatret.dk

Medvirkende: Meike Bahnsen, Mathias Flint, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Troels Malling, Clara Ellegaard, Rikke Buch Bendtsen, Kristoffer Sass, Troels Kortegaard Ullerup, Kristine Brendstrup, m.fl. I alt er der 14 medvirkende

Instruktion: Rolf Heim

Kapelmester: Nikolaj Heyman

Share This Post, Choose Your Platform!