Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

-blev i 2018 Reumertnomineret som bedste musikforestilling.

Denne Giro 413-musical er gennemsyret af varme og kærlighed, alvor og inderlighed i både sang og fortælling.

”Rør ved mig”, ”Rigtige venner”, ”To lys på et bord”, ”Glemmer du”, ”Lille Sommerfugl””Skibet skal sejle i nat”, ”Gem et lille smil til det bli´r gråvejr”, ”Se Venedig og dø”:

Man behøver blot at synge de første ord, så lyder resten af teksten og melodien for éns indre øre. Så længe mit hjerte slår er en ny, dansk musical, bygget op omkring mange af de kendte og elskede sange afspillet i Giro 413. Det er en musikalsk kærlighedserklæring til danskpoppens sange, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet i vores liv, både når kærligheden var til stede og når den var en uopnåelig længsel.

”Så længe mit hjerte slår” er en storladen og humoristisk kærlighedshistorie om en moden sygeplejerske, som bor sammen med sin alene-mor og først kan flytte hjemmefra da moderen dør. Sygeplejersken forelsker sig i en overlæge, som er gift, men alligevel lover hende guld og grønne skove – indtil hun bliver gravid og han beslutter sig for at vende tilbage til sin kone. I stedet for at gå i spåner lærer hun at stå på egne ben og opdager, at hun ikke er alene: Hun er omgivet af mennesker, der også søger kærlighed og fællesskab.

www.folketeatret.dk

Køb billet her. https://v2.billetten.dk/seats/80604/1

 

Medvirkende: Marie Mondrup, Tom Jensen, Søren Birch Plum, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard,  Morten Christensen, Troels II Munk, Sonja Oppenhagen, Marie Nørgaard

Instruktion og dramaturgi: Heinrich Christensen

Scenografi: Helle Damgaard

Koreografi: Peter Friis

Kapelmester: Adi Zukanovic

Menu kl. 17.30 på Cafe Ritz, Torvet 4

Forret: Kartoffel/porre suppe m. bacon drys og purløg, hertil hjemmebagt brød.

Hovedret: Oksemørbrad m. sennepsskorpe, rødvinssauce, pomme anna kartofler og smørdampet grønsager.

Pris pr. kuvert: kr. 210,-

Menuen købes på Teaterforeningens kontor eller tlf. 54 73 18 08

Share This Post, Choose Your Platform!