Indlæser Begivenheder

Med nogle af nordens dygtigste musikere i spidsen blander det storslåede show “OPERA ON THE ROCKS” noget af det bedste fra operaens verden med rockmusikkens ditto. I den usædvanlige blanding opstår en helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som ”NESSON DORMA”, ”O MIO BABBINO CARO”, ”LAKME BLOMSTER DUETTEN” ”WINTERSTÜRME” ”RIGOLETTO KVARTETTEN” ”THE SHOW MUST GO ON” samt ”THE PHANTOM OF THE OPERA” ”ACE OF SPADES” ”BLACKSABBATH” og meget mere er på programmet.

På den klassiske side er vi stolte af at kunne præsentere en stærk, nordisk trio, som består af den prisvindende svenske sopran Cecilia Lindwall, sopran/mezzo Sofia Warden-Bigom og ikke mindst den dansk Bass-Baritone Lars Fosser. (Til at sikre, at de tre klassiske sangere tilsættes en solid gang rock, har vi tidligere, haft den tysk/engelske rocksanger Oliver Weers, som var med til, at gøre dette til et fantastisk show.)

Ny Rocksanger: Andreas Warden! Der er smukke duetter, kendte klassikere og egne numre, når ’Opera on the Rocks’ byder velkommen til beviset på, at opera og rock i allerhøjeste grad spiller sammen. Herudover medvirker vores fantastiske orkester, med Pianist og Kapelmester Knud Rasmussen.

Er uddannet ved Statens Musikhøjskole og Statens Operahøjskole i Oslo. Hun debuterede som Musetta i La Boheme på Den Norske Opera i 2000. Samme år vandt hun den internationale operakonkurrence, Kammeroper Schloss Rheinsberg i Berlin, hvilket resulterede i et engagement som fast solist ved Staatstheater Braunschweig, hvor hun har sunget omkring 15 hovedroller. Siden 2008 har Cecilia Lindwall boet og arbejdet i København og har gæstet Malmö Operaen, Det Kgl. Teater i København og operaer og festivaler i Norge i roller som Violetta i La Traviata og Micaëla i Carmen. I efteråret 2015 sang hun hovedrollen som Sylva i Czardasfyrstinden på Hofteatret i København med Operettekompagniet. 2015 – 2017 var hun med på konsertturne i Danmark med Opera on the Rocks. I 2018 sang hun hovedrollen i den nyskrevne opera Den rejsende på Takkelloftet, det Kgl.Teater. I 2018-19 var hun med i ensemblet i Phantome of the Opera på Det Ny Teater i København. 2019 var hun med i den reumert nominerede opsætning af La Boheme på Østre Gasværk i regi af Copenhagen Operafestival. danske scener samt i Berlin og London og sunget med bl.a. Det kongelige kapel, Sjællands Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester, Aarhus Simfonietta og Storstrøms Kammerensemble. Ingeborg er pt ansat ved Det Kgl teater som cover for musikeren Oland i Kurt Weills opera “De 7 dødssynder, og debuterer til efteråret i partiet som “Fricka” i Wagners hovedværk “Nibelungens Ring” med Regents Opera i London.

Dørenen åbnes kl. 19:00 For kørestolsplads kontakt Nykøbing F. Teater på tlf. 54731800. Ledsager skal også købe billet. Num. pladser på stolerækker. Varighed: 2 x 50 min + pause. OBS: Garderobe er påkrævet. Pris 25 kr.

Share This Post, Choose Your Platform!