Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

⭐️ Velkommen til Nykøbing Falster Revyens nye vinterrevy 2023 ⭐️

Nu skal vi prøve noget nyt.. troede vi! Lige indtil Coronaen igen kom og ændrede planerne endnu engang og fik lukket dansk kulturliv ned. Så vinterrevyen 2022 er ikke aflyst men skubbet til 2023 – så har vi også noget at glæde os til. For grinet, latteren og musikken skal Corona ikke have lov til at tage fra os.

Og det bliver en stor glæde at byde velkommen til denne sprit nye vinterrevy på Sydhavsørene. Vi håber at publikum er med på at få smilet frem i januar, så vi sammen kan få skabt en ny tradition. Vinterrevyen spiller på Nykøbing F. Teater fra d. 19. – 29. januar 2023.

Vi åbner den nye vinterrevy med tre ægte revystjerner: Byd hjertelig velkommen til Leif Maibom, Rikke Buch Bendtsen og Jan Schou. Revyens instruktion er lagt trygt i hænderne på Jan Hertz. Hele holdet bakkes musikalsk op af en lille hyggelig revytrio, bestående af Michael Axen (trommer) og Thomas Lund Madsen (sax & fløjte) og endelig ”ham selv” på piano.

Bag scenen vil Lars Rødbroe (scenograf & forestillingsleder) & Tina Grundwald (kostumier) få det hele til at køre.
Vinterrevyen vil ca. vare 80 minutter, uden pause, og man har naturligvis mulighed for at spise en skøn menu, serveret af Hotel Falster, inden revyen går i gang.

Vi glæder os til, sammen med hele holdet, at byde velkommen til Nykøbing Falster Vinterrevy – for husk: ALLE HAR BRUG FOR SMILET!

Ps. Alle kunder som har købt billet til forestillingen i 2022, har modtaget information på mail. Hvis du mod forventning ikke har modtaget en mail fra os, så er du velkommen til at skrive til os på info@nyk-revy.dk.

Billetsalget starter onsdag d. 15. september kl. 11.00 – men vær klar, for der bliver rift om pladserne!

På vinterligt gensyn
Mickey Pless

Instruktør: Jan Hertz · Kapelmester: Mickey Pless · Scenografi: Lars RødbroeKoreografi: Rikke Buch Bendtsen · Kostumier: Tina Grunwald

Share This Post, Choose Your Platform!