Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vigtig info:Revyen er flyttet til Nykøbing F. hallerne

Vi har valgt at flytte revyen til Nykøbing F. Hallen, fordi hallen er større og derved kan vi tilbyde vores publikum at sidde med bedre afstand end på Nykøbing F. Teater. Vi har igennem et halvt år arbejdet tæt sammen med vores samarbejdspartnere om at kunne løse denne opgave, og har fået godkendt vores salsopstilling af Corona beredskabet. På Nykøbing F. Teater kan vi under normale omstændigheder være 629 gæster, mens vi i Nykøbing F. Hallen har valgt at gå ned i i antal gæster pr. forestilling til 450 pr. aften/eftermiddag.
Hos os skal det være trygt at gå i revyen og sikkerheden skal være i top, under hele arrangementet.

 

Det er en stor glæde at kunne byde jer velkommen til Nykøbing Falster Revyens sæson 2021.

Efter en ufrivillig pause i 2020 ser vi nu fremad mod en forrygende revysommer med et fantastisk hold både på og bag scenen! Vi står klar til at give vores publikum en festlig, folkelig og fornøjelig revyoplevelse. Vi har igennem årene altid fået en utrolig flot opbakning fra vores mange gæster.

Derfor har Nykøbing Falster Revyen for længst slået sit navn fast som en revy i særklasse – endda som landets 2. største revy. Tak for opbakningen! Jeg glæder mig til igen at se jer allesammen, når vi åbner dørene til Hele Danmarks Revy – velkommen i Nykøbing Falster Revyen d. 10. juni – 21. august 2021.

Køb billet her https://www.nyk-revybillet.dk/

 

Revydirektør & kapelmester
Mickey Pless

Share This Post, Choose Your Platform!