Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

fredag den 13. september kl. 11.00 åbner billetsalget online til Nykøbing F. Revyen 2020.

OM REVYHOLDET

HENRIK LYKKEGAARD

HENRIK LYKKEGAARD

Har man sagt dansk revy, så har man også sagt Henrik Lykkegaard.

Vi er utrolig glade for, at Henrik har takket ja til at komme til Nykøbing igen – han har nemlig været her før, i 2004 og 2013. Henrik har igennem årene høstet meget succes og anerkendelse som skuespiller, især for sit arbejde i Cirkusrevyen.

Vi glæder os til igen at opleve Henrik på scenen i Nykøbing F.

PERNILLE SCHRØDER

PERNILLE SCHRØDER

Pernille har for mange år siden skrevet sig ind i den danske revyhistorie.

Hun er et sikkert anker på et revyhold, og publikum elsker hende, når hun står på scenen. Uanset om der er tale om en monolog, sketch eller vise, så mestre hun hele paletten, og man kan kun blive i godt humør af at se hende optræde.

Det bliver i 2020 11. gang at Pernille medvirker i revyen.

JULIE STEINCKE

JULIE STEINCKE

Julie er oprindelig uddannet skuespiller I London, hvor hun også er opvokset, og det var faktisk musicalgenren som Julie kastede sig over. Flemming Krøll oplevede Julie i Crazy Christmas Cabaret, og han kunne med det samme se, at der her var tale om en pige, som skulle have en chance indenfor revy. Julie har medvirket i Nykøbing F. Revyen i 2014, 2015 og 2018.

Så når vi i 2020 endnu engang skal nyde Julie på scenen, så er det 4. gang at hun medvirker.

KRISTIAN BOLAND

KRISTIAN BOLAND

Årets nye navn i Nykøbing er skuespiller Kristian Boland.

Kristian medvirkede dog i en revy på Amager Scenen i 1984, men har ikke spillet revy siden. Til gengæld har Kristian medvirket i utallige teateropsætninger som Les Misérable, The Sound of Music, The Phantom of the Opera og Charlie’s Tante i Tivoli sammen med Flemming Krøll i 1987. Kristian er gennemmusikalsk og synger som en drøm. Så vi glæder os til at byde Kristian velkommen i ”revyfamilien” på scenen I Nykøbing F.

KASPER GATTRUP

KASPER GATTRUP

Kasper er det nyeste stjerneskud på revyhimlen og han har har medvirket i utallige revyer.

Kasper bestrider et stort komisk talent og er gennemmusikalsk. Herudover skriver Kasper også selv revytekster. Når Kasper ikke spiller revy, så er han til daglig med i comedy gruppen ”Specialklassen”, som har høstet meget succes i Danmark.

MICKEY PLESS

MICKEY PLESS

Mickey har siden 2015 været kapelmester i Nykøbing F. Revyen. Han har som kapelmester medvirket i en lang række revyer og teateropsætninger, ligesom han også i dag kan skrive direktør for Nykøbing F. Revyen på visitkortet.

Med sig på scenen i revyorkestret har han Michael Axen (trommer), Elo “Luffe” Lindhardsen (bas) og Thomas Lund Madsen (sax og fløjte). Med disse drenge i orkestret er  “swing-garanti”.

Instruktør: Birgitte Næss-Schmidt
Kostumier: Henrik Børgesen
Scenograf: Anders D. Jensen
Kapelmester: Mickey Pless
Producer: Flemming Krøll

Direktion: Mickey Pless & Flemming Krøll

Køb billet her.https://www.nyk-revy.dk/

 

 

Share This Post, Choose Your Platform!