Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.
 
 Vigtig info:  13 Marts– Hausgaard – flyttes til  2 februar 2021 – mail udsendes senest den 7/9 ,der fremsendes nye billetter  efter 2-3 måneder.

 

DU VED, HVAD JEG MENER… Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.

For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer:Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.

http://www.nielshausgaard.dk

Køb billet her. https://www.ticketmaster.dk/event/niels-hausgaard-du-ved-hvad-jeg-mener-billetter/475845

Arr: Panduro Management & Nykøbing F. Teater

Num. siddepl. v. borde i salen, og stolerækker på balkon.
Reservations muligheden stopper 7 dage før.
Evt. restbilletter sælges v/ indgangen fra kl. 18:30.
GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris, 25 kr.
For kørestolspladser, kontakt Nykøbing Teater på tlf. 54731800 / 54731808
www.nfteater.dk

Ekstraordinært holder billetkontoret åbent fra 10:00-13:00 denne dag. Ligesom vi også sidder klar på telefon 54731800.

Share This Post, Choose Your Platform!