Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.
Der er få billetter tilbage.
Pressemeddelelse: Hausgaards rytme er rystet. “Plejer” er i sandhed død. Selvom Coronaen er et fælles vilkår, er det for Hausgaard ikke godt materiale. “Det er et åbent sår, og det skal hele. Respekt!” Hausgaard mener, vi er blevet presset til at møde os selv. “Det kan være direkte skræmmende for uøvede. Det er dog nødvendigt for at blive bedre til at leve.
” “At møde sig selv kan føles som rygestop: forfærdeligt i starten, men nemmere dag for dag, siger han.” “Det er svært at se sine egne begrænsninger i øjnene. Nogen magter det ikke. Trump f.eks.” For Hausgaard selv har det været nemt, for han har ingen, smiler han beskedent. Han sidder i sit køkken og skriver på et vers, som vi godt må se.
“Det er kun en skitse,” advarer han. Hvor blir´ du af, du der skal redde Verden Vi går og venter, hvor blir´ du af Du skal bremse vores trang til operette Du skal lære os at “se” mere dag for dag Du griner af alverdens guldkareter Du vil, at vi skal huske og forstå At medaljer hænger man på idioter Det er for pokker dig, vi venter på www.nielshausgaard.dk

Information om arrangøren:

Nykøbing Falster Teater Torvet 3, 4800, Nykøbing F, Danmark

Billetbegrænsning

Der må maks. købes 50 billetter pr. person på dette arrangement.

Venligst overhold det maks. antal af billetter, der er angivet. Ordrer der overstiger dette maks. kan blive annulleret uden forbehold.

Priser er i DKK

Tidligere 12/3 2020 + 14/9 2020 + 1/2 2021 +30/4 2021 Arr: Panduro Management & Nykøbing F. Teater Num. siddepl. v. stolerækker i salen og på balkon. Det ikke muligt at reservere billetter. GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 25 kr. For kørestolspladser, kontakt Nykøbing Teater på tlf. 54731800 / 54731808 www.nfteater.dk

Share This Post, Choose Your Platform!