Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Neighbours & Friends

”Kærligheden kalder” er titlen på dette års koncerttur med Neighbours & Friends fra Mariehaven i Ansager. For tredje år i træk turnerer Helge Engelbrecht og hans musikalske følge landet rundt ved efterårstide med egne sange i et helt nyt show til glæde for et støt voksende publikum, som i den grad har meldt sig under fanerne, når det store 11-mands sommersangsorkester giver koncert.

Helge Engelbrecht & Co lover fest og farver som altid ved alle koncerter, ikke mindst på efterårsturen. ”Det bliver et helt nyt show med noget for øje, øre, sjæl og sind og dermed ord, som har fin reference til det ståsted, vi har fundet på vores egen hjemmebane i Mariehaven, hvilket vi gerne bærer videre rundt i landet. Men ellers refererer Kærligheden kalder til hovedlinjen i sangen Vil du tænde, må du brænde og det er jo det, det hele handler om, nemlig at brænde for sin sag. Det gør vi alle på holdet og det er en stor fornøjelse sammen at sætte musikken i bevægelse. Det bliver Neighbours & Friends på et forhåbentlig genkendeligt musikalsk niveau, medrivende, ægte og folkeligt, som vi selv kan lide det – på den gode måde”.

Mange følger bandet på DK4, når der sendes fra de populære arrangementer ”Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helge´s baghave i lillebyen Ansager i Vestjyland. ”Det har været ret vildt at opleve, hvordan tingene har taget form herhjemme om sommeren. Også i år fyldes Mariehaven af glade gæster fra hele landet. Vi har kronede dage og det er rigtig fint. Det er det også, når vi tager på turné. Forskellen på koncerterne i Mariehaven og vore shows i koncerthusene har været til at tage og føle på. Jeg tror, det har været lidt af en øjenåbner for folk, der forbinder os med de mange kendte solister, der også er på plakaten i Mariehaven. Kærligheden kalder handler igen engang om vores egen koncert og vores eget materiale, hvor alle i orkestret bringes i fokus. Vi glæder os”, lyder det fra Helge Engelbrecht. ”Vi stiller i stærkeste opstilling og lover publikum det bedste af bedste.”

Neighbours & Friends er:
Helge Engelbrecht
Tommy Rasmussen
Ronnie Olesen
Dennis P
Morten Husted
Allan Nagel
Casper Hundebøl
Thomas Gundal
Michael Graubæk
Sidsel Marie Michelsen
Sine Bach Rüttel

GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris: 20kr.
BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet.

Share This Post, Choose Your Platform!