Indlæser Begivenheder

Arrangements info

MORTEN MÜNSTER OG LIDT MIKA & TOBIAS Oplev Danmarks største YouTube-stjerne, Morten Münster, og de populære “Ikke mere mælk” drenge, Mika & Tobias, i en by nær dig, når de tager på landsdækkende tour med deres ‘KÆMPE STORE SHOW’!
Dette show er ikke kun en chance for at skråle med på alle deres største hits og danse for fedt, men også en mulighed for at se disse YouTube-stjerner i aktion og lære dem bedre at kende.
Glæd dig til musik, diskolys, skøre danse, konkurrencer, sjov og en masse latter, som fans i alle aldre vil elske. Efter showet vil der være en eksklusiv MEET n GREET med alle tre stjerner, hvor fans vil have mulighed for at tage billeder og møde deres idoler i virkeligheden.
Så skynd dig at købe dine billetter til dette uforglemmelige LIVESHOW & MEET n GREET – det bliver en dag fyldt med musik, sjov og gode minder FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE!

For spørgsmål:

Henvises til: Mikkel Rugholm tlf. 49 40 59 50 / mikkel@rugholmmanagement.dk
Dørene åbnes 30 min. før showstart KONCERT varighed: 75 min. MEET n GREET kl. 12:30-14:30 Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38 48 16 33 Se mere på www.godtshow.dk og www.rugholmmanagement.dk

Information om arrangøren:

Rugholm Management Byvangen 119, 8700, Horsens, Danmark

Billetgebyr:

Alle priser er inkl. billetgebyrer.

Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK).

Share This Post, Choose Your Platform!