Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vigtig info vedr. dine billetter til MICHAEL LEARS TO ROCK på Nykøbing F. Teater den 10. april 2021

Kære FOLKEKLUBBEN Fan

Det er med beklagelse at vi må flytte koncerten med MICHAEL LEARS TO ROCK. Grundet lukning af Teatret og de nuværende Covid-19 er det ikke muligt at afholde koncerten den 10. april, derfor flyttes den til efteråret.

Den nye datoer er:

LØRDAG DEN 4. SEPTEMBER 2021

Dine billetter er gældende til den nye dato.

Ønsker du at beholde dine billetter, behøver du intet at foretage dig, andet end at notere den nye dato.

For refundering:
Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde formularen, senest den 9.4.2021, ved at klikke HER. Nykøbing F. Teater kan ikke være behjælpelig med eventuelle refunderinger, da billetkontoret er lukket.

For refundering:
Har du udfyldt refunderingsformularen, og er dine billetter købt med enten betalingskort, PayPal eller Klarna via ticketmaster.dk eller Ticketmaster Danmarks Servicecenter, vil billetprisen automatisk blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Er dine billetter betalt helt eller delvist med gavekort eller MobilePay bedes du kontakte Ticketmaster Servicecenter her. Du bedes oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling samt det reg. og kontonummer du ønsker beløbet overført til.

Er dine billetter købt på et fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, kan du få billetterne refunderet på salgsstedet eller kontakte Ticketmasters Servicecenter her. Du bedes oplyse ordrenummeret samt det reg. og kontonummer, du ønsker beløbet overført til.

Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Med venlig hilsen Ticketmaster Danmark

Played On Pepper Live 2021
Played On Pepper (POP), albummet med hits som “Someday”, That’s Why…..”, “Love Will Never Lie, “How Many Hours” m.fl. var MLTRs svendeprøve, da bandet for første gang, uden indblanding fra producere og pladeselskaber, var alene om al indspilning og teknik. Albummet vil altid stå som en milepæl i dansk og international pop-historie og ikke mindst for bandet selv.
Efter det internationale gennembrud i 1993 med albummet ”Colours” indrettede MLTR et studie i et industrikvarter i Århus, som blev rammen om indspilningerne i en eksperimenterende atmosfære af leg og frihed uden andre end de 4 bandmedlemmer til at bestemme.
Sangene var alle skrevet af Jascha Richter og efter næsten 1 års arbejde i studiet,kunne de 4 bandmedlemmer præsentere hele albummet for verden i 1995, hvor det hurtigt solgte langt over 1 million eksemplarer og hærgede blandt andet de danske hitlister i de følgende år. Mange af sangene er blevet evergreens i store dele af verden, og albummet har vist sig at bestå tidens test igennem3 årtier.
Den levende og legende energi,som POP blev skabt af og udstråler, er netop,hvad MLTR ønsker at bringe med sig rundt til Danmarks spillesteder på den kommende Played On Pepper Live 2021 turné, hvor hele POP albummet vil blive fremført sammen med MLTRs mange andre hits.MLTR siger: ”Vi glæder os rigtig meget til at give vores danske publikum chancen for denne særlige oplevelse, og vi ønsker med denne specielle koncert-turné at præsentere hele POP-albummet som det store pop-album og ”værk” det altid har været for os.

Vi kommer hele landet rundt og vil selvfølgelig ikke snyde publikum for at kunne synge med på de største sange fra vores andre albums.

”Koncerten varer 2×45 min

1. afdeling: Bandets mest populære album, Played on Pepper

Pause

2. afdeling: Greatest Hits

Arrangør

Nykøbing Falster Teater, Torvet 3, 4800, Nykøbing F, Danmark
Dørenen åbnes kl. 19:00
Nummerede siddepladser.
Kørestolsplads er eksklusiv ledsager.
For kørestolsplads kontakt Nykøbing F. Teater på tlf. 54731800/54731808
Reservationsmuligheden stopper 5 dage før.
Evt. restbilletter sælges i døren.
OBS: Garderobe er påkrævet. Pris 25 kr.
Køb billet her: https://www.ticketmaster.dk/event/michael-learns-to-rock-played-on-pepper-live-2021-billetter/488037

Share This Post, Choose Your Platform!