Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hygge er noget danskerne kender og elsker og på sin anden solotour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling.

For det kan godt være, at verden er i opbrud, polerne smelter og dommedagens ryttere er ved at sadle op, men det er der altså ingen, der gider tænke på eller tage sig af. Og så er det jo heldigt, at vi bor i Danmark – landet der har opfundet hyggen! Altså hvis vi spørger os selv. Og det gør vi. Hele tiden.

På sin anden solo-tour vil Martin Nørgaard invitere dig indenfor til en helt igennem hyggelig aften, hvor publikum kan hænge bekymringerne i garderoben og lukke øjne og ører for verden udenfor, mens de lader Martin “Hyggefar” Nørgaard trække et varmt tæppe over deres trætte ben og servere en omgang verbal kakaomælk med flødeskum.

Det bliver stand-uppens svar på en knitrende pejs, man kan riste skumfiduser over. Det bliver et show, der masserer skuldrene og giver de trætte fødder et varmt fodbad. En aften, hvor man kan iføre sig en stor vamset komisk islændersweater og lade hovedet holde fri og så må vi håbe, at der ikke er noget, der spolerer hyggen.

Om Martin:

Martin debuterede allerede som 18-årig og har sidenhen fået etableret sig, som et af de største navne på den danske stand-up og comedy scene hvor han jævnligt optræder på de bedste stand-up steder i landet. Han er alsidig, samfundskritisk og eftertænksom, hvilket har ført ham til stor anerkendelse for både hans solo shows og comedy tours. Udover det er Martin især kendt for satireprogrammet “Nørgaards Netfix” pa? TV2 Zulu, men også fra optrædener til Comedy Aid, Comedy Gallaen, og podcasten “Det Dystre Skæg”, sammen med vennen og kollegaen Elias Ehlers

Martin var nomineret til Talentprisen ved “Zulu Comedy Galla” i 2013 og vandt den i 2014. I 2017 var Martin aktuel med sit første one man show, “Indebrændt”, som gav et befriende, sjovt og selvreflekterende bud på, om verden er helt brændt af eller om Martin selv bare er helt indebrændt.
I 2018 var Martin en del af comedy touren “Rage Against the Mainstream”, sammen med kollegerne Morten Wichmann, Torben Chris og Michael Schøt.

OBS: Obligatorisk garderobe, overtøj og store tasker skal afleveres i garderoben – enhedspris kr. 25

Arrangørens hjemmeside doceyedigital.com

Arrangør

DocEye Digital, Østerbrogade 158, 1. tv, 2100, København Ø

Share This Post, Choose Your Platform!