Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Et inspirerende foredrag i hvordan du ved brug af loven om tiltrækning, skaber et sundere og gladere liv. Der vil være masser af gode tips og inspiration til at skabe positive forandringer, med nye stærke overbevisninger og manifestationer.

Hvorfor kæmpe med dårlig økonomi, dårlige parforhold, relationer, utilfredsstillende jobs og begrænsninger i livet når du med simple teknikker kan ændre det til det positive ?

Måske kæmper du med overvægt /spiseforstyrrelser eller misbrug ?

Måske mangler du selvværd og selvtillid ?

Ofte holder vi fast i begrænsende overbevisninger uden at være klar over hvor meget det skader os.Måske kender du alt for godt til at livet møder dig med modstand i form af de ” forkerte” partner, modstand og udfordringer med offentlige myndigheder, chefer, kollegaer ( dårlig arbejdsklima) Konflikter i familien m.m

Dette foredrag handler om at tage ansvar for din egen lykke, succes, velvære.

Foredraget er fortalt udfra Palomas egne erfaringer i bevidst brug af, Loven om tiltrækning igennem de sidste 10 år.

Paloma Zendings ( tidligere Jeanie Marie) er Clairvoyant Medium, Reiki Master Teacher, trance medium og foredragsholder med over 23 års erfaring.

www.palomazendings.dk

Paloma Zendings ( tidligere Jeanie-Marie)

Event arrangør

Paloma Zendings er Clairvoyant Medium & Healer med mere end 23 års erfaring.

Derudover er hun Reiki Master Teacher,  Trance Medium og foredragsholder.

Udover arbejdet med klienter og arrangementer i egen klinik ( Shanti Spirit Center i Roskilde )  holder Paloma foredrag og Klarsynsaftener rundt omkring i landet samt udland.

Share This Post, Choose Your Platform!