Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vigtig info: MALURT – flyttes fra den 24. april 2021 til den 4. marts 2022 (tidl. 19/9/2020) – hvortil dine billetter gælder.

MALURT VENDER TILBAGE!

At det legendariske danske rockband MALURT bliver gendannet i 2020 er en nyhed, som de fleste danske rockelskere allerede har hørt. 40 år efter deres debutalbum tager de – i den vilde Mød mig i Mørket-udgave af bandet – på en eksklusiv forårstur, hvortil billetterne blev revet væk. Åbningskoncerten i VEGA var udsolgt på ganske få minutter.

I lyset af den overvældende interesse, hvor mange tusind rockfans forgæves har forsøgt at få billet til forårsturen, har MALURT valgt at forlænge turen. De spiller derfor også udvalgte festivaler i sommeren 2020, og så runder de deres comeback af med en stribe sveddryppende rockshows med glødende nostalgi i kulturhuse landet over i efteråret 2020 – og med et brag af en koncert i Arena Næstved d. 17. oktober 2020

Med denne efterårsturné slutter eventyret så definitivt for MALURT. Som lovet fra første fløjt er det kun i 2020, man får mulighed for at opleve genopstandne MALURT igen, og der bliver ikke noget med ekstra runder i manegen.

Efter sidste koncert i KB-Hallen kører MALURT igen bandbussen tilbage i parkeringskælderen, og mens Christian Arendt, Peter Mors og Dia Nielsen vender tilbage til deres civile jobs, fortsætter Pete Repete sit virke på musikscenen, og Michael Falch genoptager sin blomstrende solokarriere sammen med DÉT BAND.

Skal man nå at høre MALURT, så er det altså i 2020!

Kan vi blive unge igen? Næppe, men MALURT 2020 tilbyder en mulighed for at skrælle alle voksne forbehold og hæmninger af for en aften og bare være tilbage i det, der engang lignede et evigt forår.

Der er muligt at købe billet med spisning på Schoius Marielyst,  Bøtøvej 8, 4873 Væggerløse, kl. 17:30, inkl. koncert kl. 20:00

Der er kun direkte salg. Det er ikke muligt at reservere billetter.
Evt. restbilletter sælges v/ indgangen fra kl. 19:00 på koncertdagen.
GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 25 kr.
BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet.

For kørestolsplads kontakt Nykøbing F. Teater på tlf. 54 73 18 00 / 54 73 18 08. Kørestolspladser kæbes som alm. ståplads.
www.nfteater.dk
Arr: NFH Koncerter

Unummereret ståpladser i salen.
Nummereret siddepladser på balkonen.

Share This Post, Choose Your Platform!