Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

– et “stand up” livtag med den modne kvinde

Det er ikke lutter lagkage alt sammen. Man kan f.eks. roligt forlade en fest som den første. Der sker ikke en skid. Og hvis man kunne finde ud af at bevæge sig ud på dansegulvet og bevæge sine stive lemmer til musikken, så kommer de løftede mormorarme hurtigt ind til kroppen igen, når de unge smiler og ler opmuntrende til én.

 

Ydmyget halter man væk fra dansegulvet og direkte hjem i den nye single-seng.

 

Ensomheden sniger sig ind, mens man forsøger at koncentrere sig om en god bog.

 

Så får man øje på den rynkede hånd, der holder bogen. Hvis er den rynkede hånd? Mors? Mormors? Hvem er den kvinde, der bor i dette visne, rynkede hylster? Man kan jo stadig se godt ud, hvis ellers lyset falder rigtigt. Og éns hjerne fungerer jo stadig.

 

Lidt langsommere, men den fungerer. Man kan jo gøre lige, hvad man vil: Sælge alt og rejse jorden rundt, hvis man har lyst. Og gå på kurser. Dygtiggøre sig.

Starte helt forfra. Og lade sig skille. Vise det her selvforherligende ungdomsregime, at alder er en styrke. Fanden tage os! Nogle gange er det godt at huske på, at livet ikke er slut, før man er død.

 

Der er både liv og glimt i øjet på de tre voksne kvinder på scenen, mens de hylder alderdommen og tør tale om både det svære og det smukke i livet, inden maddikerne får overtaget.

Info: Forestillingen kører 80min uden pause. Der bliver også brugt stroboskoplys ( En stroboskoplys eller stroboskoplampe, almindeligvis kaldet en stroboskop, er en enhed, der bruges til at producere regelmæssige lysglimt. Det er en af ​​en række enheder, der kan bruges som et stroboskop )

 

Medvirkende: Bodil Jørgensen, Rikke Wölck, Jannie Faurschou

Manuskript: Rikke Wölck

Instruktion: Madeleine Røn Juul

Scenografi: Gøje Rostrup

Share This Post, Choose Your Platform!