Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vi gentager succesen og holder endnu engang 

Tirsdag d. 11. september 2018, kl. 15.30 – 18.00 

 

– med masser af netværk på Nykøbing F. Teater, når en af Danmarks mest kontroversielle foredragsholdere kommer til Nykøbing F. ved vores fælles B2B arrangement.

Kaffe og Kage krydret med netværk på Teatret, og så foredraget Alternativ Ledelse med den kontroversielle Peter Aalbæk Jensen “Ålen”.

Peter Aalbæk Jensen vil for altid stå som en af de mest markante skikkelser i dansk film. Sammen med Lars Von Trier stiftede han tilbage i 1992 Zentropa, og har med en anderledes og kontroversiel ledelsesstil formået at skabe et af Europas største, mest anerkendte og succesrige filmselskaber.

Zentropa står bag en lang række af de absolut største film-succeser herhjemme, og har fået et utal af priser – heriblandt De Gyldne Palmer og en Oscar.

Et yderst inspirerende og anderledes foredrag om ledelse, som er velegnet til både private og offentlige organisationer.

 

Det er GRATIS for medlemmer af Business Lolland-Falster at deltage i dette arrangement, men der er et begrænset antal pladser, så det er først til mølle.

 

TILMELD DIG HER

Program:

15.30   Ankomst og registrering

Kaffebord
Netværk i foyeren på Teatret
Foredrag med Peter Aalbæk Jensen
Netværk
18.00   Tak for i dag og på gensyn

 

Sted:

Nykøbing Falster Teater

Østergågade 2

4800 Nykøbing Falster

Vel mødt!

Share This Post, Choose Your Platform!