Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jazz På Tværs

 

 

 

 

 

 

 

Med denne kvartet er der er lagt op til en aften med det ypperste indenfor skandinavisk jazz: Levende, kreativ og samtidigt varm og melodisk musik.

Hans Ulrik er ikke uden grund en af Danmarks mest respekterede jazzmusikere, der har arbejdet sammen med en perlerække af danske og internationale musikere som Steve Swallow, John Scofield, Marilyn Mazur, Ulf Wakenius og Nikolaj Hess. Han har en smuk personlig sound, er en virtuos instrumentalist, og har de senere år nået en modenhed og et klarsyn i sit musikalske udtryk, der føjer yderligere til hans kunstneriske dybde.

Her er så chancen for at høre ham i samspil med mesteren indenfor lyrisk, nordisk jazz: Den svenske pianist og komponist Lars Jansson.

Lars Jansson er uden tvivl en af de betydeligste skandinaviske pianister og komponister. Han har udgivet en række stilskabende CDer med egen musik, og som pianist har han akkompagneret kunstnere som Jan Garbarek, Cæcilie Norby, Sinne Eeg og mange flere. Han har desuden en særlig tilknytning til Danmark, og har blandt andet været professor ved det rytmiske konservatorium i Århus.

Janssons og Ulriks samarbejde stammer tilbage fra starten af 1990’erne hvor de indspillede den meget roste CD “Strange World”. Senere har dette frugtbare musikalske makkerskab i 2012 givet os CDen “Equilibrium”.

Repertoiret består af Lars Janssons og Hans Ulriks kompositioner, foruden enkelte folkesange og jazzstandards.

Hans Ulrik: tenor- og sopransax

Lars Jansson: piano

Thomas Fonnesbech: bas

Paul Svanberg: trommer

Share This Post, Choose Your Platform!