Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kristian Lilholt har opbygget et stort og trofast publikum på Sydhavsøerne. Derfor har han haft et stort ønske om at komme til Nykøbing Teater med sin fødselsdags maraton koncert. Koncerterne har ‘hjemme’ i Jylland været udsolgte tilløbsstykker.
Koncerten hedder ‘maraton’ fordi den er lang. Minimum 3 timers musik. Med udgangspunkt i Kristian Lilholts dobbelte ’2016’ 60 års fødselsdagsudgivelse – nye sange og ny instrumentalmusik nedfældet i en lækker bog – strejfes der uden at stresse rundt i hovedpersonens rige bagkatalog. 4
årtiers produktion af varm og vedkommende menneskemusik.
Sidst Kristian besøgte Nykøbing Teater, var med LAND projektet. Der bliver et genhør og gensyn med nogle af sangene og filmene herfra, og mon ikke også vi får en Lilholt Band sang eller to? Det er jo ingen hemmelighed, at Kristian står bag musikken til en del af Lilholt Bands største hits: Café
Måneskin, Kong Pukkelrygs Land, Nefertiti, Den Hvide Dværg, Hvor Går Vi Hen Når Vi Går m.fl.
Kristian Lilholt er en melodimager og musikalsk stemningsskaber ud over det sædvanlige, som udover de store tværkunstneriske projekter LAND og STILLE FLYDER LIVET har udgivet 11 album i eget navn.
Han har har også lanceret konceptet KUR UDEN ORD – BADET I LYD på Kunstcenter Silkeborg Bad, hvor han udelukkende spiller sin kendte og elskede instrumental musik for et publikum, hvor alle ligger i behagelige hvilestole og lader musikken føre tanker og følelser på uforstyrret langfart.
Vi kommer rundt i hele den musikalske palet ved denne maraton koncert.
Rigtig god fornøjelse!!!

med:
Tine Lilholt (fløjte, harpe m.m.)
Ida Friss Virenfeldt (vokal)
Cecillie Hyldgård (cello)
Lasse Jørgensen (bas, slagtøj)
Frede Panduro (guitarer, lapsteel)
Søren B Jacobsen (guitarer, mandolin, dobro)
Jakob Storm Mahler (trommer).

 

GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 20 kr.
BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet.

Share This Post, Choose Your Platform!