Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

 

Vigtig info: Klarsyn er flyttet til den 23 mar 2022 kl. 19:00 – 21:00

Måske er du skeptisk og ønsker at forstå hvad der sker når vi dør og om det i det hele taget er muligt at kommunikere med afdøde. Måske holder du bare af det spirituelle univers og nyder den gode energi og suger til dig af den viden og visdom som de afdøde ofte bringer os, til gavn for alle.

Kom til en rørende og intens aften med clairvoyante budskaber og afdødekontakt, leveret på en direkte og ligefrem facon, med sjæl, hjerte og humor.

Få clairvoyant rådgivning på spørgsmål om fx parforhold, bolig, karriere og økonomi, eller få en hilsen fra din kære afdøde, der via budskaber kan sende masser af kærlighed og healing.

Bærer du rundt på en dyb sorg, kan det ske, at du denne aften får besked og healing fra den anden side, som gør dig i stand til at slippe noget af sorgen og opleve en lettelse i hjertet.

Det er vigtigt at møde op med et åbent sind og at du har det fint med at være tilstede i en højtidelig atmosfære. Jo mere vi giver slip på kontrollen over, hvad der skal ske, og hvordan budskaberne forventes, jo stærkere bliver energierne.

Retningslinjer :

Alder 18+ medmindre andet er aftalt med Paloma Zendings

Det er IKKE tilladt at drikke alkohol til arrangementet ej heller være påvirket af alkohol eller stoffer

Info om Paloma ( tidligere Jeanie Marie) :

Clairvoyant Medium og Healer med over 23 års erfaring. Derudover er hun Reiki Master Teacher, Trance Medium og Foredragsholder.

Paloma kan ses som Clairvoyant Medium i Forsidefruer på Viaplay og Viafree. Hør også Podcasten Kaffe og Klarsyn i App’en Talk Town fra Egmont magasiner hvor hun blandt andet giver demonstration af afdøde kontakt til Alice og Ditte.

www.palomazendings.dk

Share This Post, Choose Your Platform!