Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

– meget, meget frit efter Holberg

Byen Fristrups legendariske borgmester, Jørgen Rasmussen, er død. Nu er det den afdøde borgmesters søn, den unge Mikkel Rasmussen, der står til at “arve” posten.

Men tiderne er ved at ændre sig, og borgerne er trætte af status quo. Byen har de sidste 20 år mistet masser af arbejdspladser til nabokommunen og det står slemt til med dyrelivet i det fredede naturområde. Arbejdsløsheden er historisk høj og en kommunal konkurs er nært forestående.

 

I lokalavisen gør chefredaktør, Charlotte Madsen, alt for at få valgt den unge Mikkel og fremstille ham som en sand frelser, da hun igennem mange år har opbygget mange stærke økonomiske bånd til familien Rasmussen. Men uanset hvor meget chefredaktøren prøver på at “sminke” Mikkel, hjælper det ikke. Borgerne bider ikke på. Charlotte får en guddommelig ide. Hun vil få Jeppe, byens “kendte landsbyklovn”, der er en kunstnerisk sjæl og fuld af røverhistorier til at stille op som modkandidat i valgkampen.

 

Jeppe er en kandidat, der er så “langt” ude, at det vil gøre Mikkel spiselig for borgerne og på den måde endnu en gang sikre, at familien Rasmussen kan beholde borgmesterkæden.

 

Lidt efter lidt går det op for både Charlotte og Mikkel, at Jeppe har netop det, folk har hungret efter: humor og utraditionelle løsninger på de gamle problemer. Charlotte er nødt til at gøre alt for at fjerne Jeppe, da han har en reel chance for at vinde. Det går op for Jeppe, hvad der i virkeligheden foregår i kulissen og beslutter sig for at vinde valgkampen.

 

Medvirkende: Pernille Højmark,  Farshad Kholghi, Lukas Birch

Manuskript: Farshad Kholghi, Lukas Birch

Instruktion: Michel Castenholt

Share This Post, Choose Your Platform!