Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

 

PRESSE: Jack Lauwersen- Vokal er nevø til salig Liller, og han synger og spiller banjo som en næsten tro kopi af Liller. Ikke overraskende er der blandt repertoiret: ’Sidder På Et Værtshus’ og ’Man Kan Da Ikke Gøre For At Man Har Charme`. Jack kommer fra Aakirkeby på Bornholm hvor han driver Bakkarøgeriet.

Ann Farholt – Vokal mestrer både jazz og fortolkning af danske viser, med stor humoristisk sans. Hun er kendt på den danske jazzscene, og ikke mindst for hendes mangeårige samarbejde med saxofonisten Jesper Thilo. Hun swinger som bare faen og synger som ingen andre herhjemme, og der er energi og humor på drengen! En inderlig ballade kan der også være plads til. Professionalismen er i top. De danske viser er hun mester i, og hendes mange år på Bakkens Hvile fornægter sig ikke!

Ole Weibel – Klarinet Kendt fra Red Onion Jazzbabies, Darktown Jazzband, Tobias Tubas Jazzband samt Papa Bue med Sveriges Jazzband i Malaysia, Filippinerne og Thailand. En enkelt tur med Livgardens Musikkorps til Cahors (F). Siden 2000 medlem af Vestre Jazzværk. Har indspillet med Tivoligarden, Jazzbanden, Jons Jazzkapel og Vestre Jazzværk.

OBS: arrangementet foregår på HOTEL FALSTER – Stubbekøbingvej 150. Siddepladserne placeres sammenhængende i købers navn. Dørene åbnes kl. 17:30. Spisningen er kl. 18:00, og består af en lækker menu. Forret: Rejemousse med grønne asparges. Hovedret: Kalvesteg med grønsagssaute og rødvinssovs. Koncerten er kl. 20:00 Kørestolsplads købes som almindelig billet. Ledsager skal også købe billet. Reservations muligheden stopper d. 27/9 Reserverede billetter skal senest afhentes den 6/9. Netsalget stopper den 6/9. Nærmere info på tlf. 25180153. Arr: Det Gode Selskab i samarbejde med Hotel Falster med støtte fra Kulturelt Samråd.

KINGOS SWING BAND er swingende kendt jazzmusik med forkærlighed for at tage kendte danske numre og give dem et pift. Alt sammen kendetegnende for velklingende vokaler, en god håndfuld anekdoter fra et langt virke i jazzens tegn, og ikke mindst fire dygtige musikere på scenen. Det swinger, det er morsomt og det er god stemning.

Bandet består af 4 erfarne musikere, som har spillet swingende jazz, blues og evergreens i forskellige sammenhænge gennem de sidste 40 år. De erfarne musikere har gennem årene optrådt med adskillige kendte solister. Bl.a. Flemming Krøll, Pernille Schrøder, Ann Farholt, Jesper Thilo, Dario Campeotto, Kirsten Siggaard, Otto Brandenburg, ?Finn Ziegler, Ole “Fessor” Lindgreen”, Gunhild Carling, Bjarne Liller, Papa Bue og mange flere. De har hver især turneret i mange sammenhænge ved forskellige jazzfestivaler i Europa og USA, og har desuden medvirket på adskillige pladeindspilninger.

Køb billet her https://www.ticketmaster.dk/event/jazz-i-topklasse-pa-hotel-falster-inkl-menu-billetter/503977

Information om arrangøren:

Nykøbing Falster Teater Torvet 3, 4800, Nykøbing F, Danmark

Gebyrer:

Alle priser er inkl. gebyrer.

Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK).

Billetbegrænsning

Der må maks. købes 50 billetter pr. person på dette arrangement.

Venligst overhold det maks. antal af billetter, der er angivet. Ordrer der overstiger dette maks. kan blive annulleret uden forbehold.

Priser er i DKK

Share This Post, Choose Your Platform!