Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Til efteråret kan en af Danmarks dygtigste manipulationseksperter og showmænd Jan Hellesøe opleves live i udvalgte danske byer med sit nye show ”FORFØRT”.

Jan Hellesøe har senest forført danskerne på DR1 med den spektakulære serie “Manipulator”, men det var med de fire imponerende sæsoner af “Fuckr med dn hjrne”, at Hellesøe for alvor blev kendt i den brede befolkning. Her udsatte han med stor succes både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har også stået i front for programmerne “HypnoDating” og “Det Perfekte Kup”.

Jan Hellesøe fortæller selv, at han absolut ingen overnaturlige evner har. Til gengæld benytter han de samme teknikker, som “falske” clairvoyante gør. Disse teknikker kombinerer han med manipulation, hypnose, optiske illusioner og en god portion showmanship, når han laver sine gådefulde og til tider grænseoverskridende eksperimenter. Han har brugt de seneste 22 år af sit liv på at raffinere sine evner.

I showet vil Jan have fokus på begrebet ”FORFØRT” i alle dets betydninger – og både hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter vil blive taget i brug.

Om sin kommende turné udtaler Jan Hellesøe:

  • “Jeg har i sinde at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse, de sent glemmer.”
  • “Der er mange, der spørger, om det, jeg laver i tv, også kan laves på en livescene. Nu er der mulighed for selv at opleve det.”

Jan Hellesøe har et flot CV. Eksempelvis har tv-showet ”Fuckr med dn hjrne” vundet indtil flere store priser, og Jan overgik sig selv i det afsluttende afsnit om hypnosemordet.

Jan Hellesøe har desuden optrådt for kongehuset, og i 2018 var han sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen på turné landet rundt med showet “2 hjerner 1 show” om manipulation og den menneskelige hjerne.

Nu er turen kommet til, at Jan Hellesøe endnu engang vil anvende sine fantastiske evner og udføre sine eksperimenter på scenen.

Gå ikke glip af muligheden for at blive ”FORFØRT” af Danmarks førende mentalist – live!

Num. siddepladser ved stolerækker.
GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris, 25 kr.
For kørestolspladser, kontakt Nykøbing Teater på tlf. 54731800 / 54731808
www.nfteater.dk

Dørene åbner: Kl. 19:30

 Aldersbegrænsning 15+

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster på tlf. 7015 6565. Ledsager er gratis, såfremt ledsager kan fremvise gyldigt ledsagerkort.

Læs mere på www.Janhellesoe.dk

Arrangør

Microphone Entertainment, Elnasvej 6, 2840, Holte, Danmark

Share This Post, Choose Your Platform!