Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vigtig info: 23. april – Jakob Svendsen – Aflyst, flyttes ikke – refundering sker automatisk via Ticketmaster.

 

Giver Publikum Magten
Og Kræftens Bekæmpelse pengene.

I erkendelse af at mit ansigt ikke vinder ved at jeg gror et overskæg i anledning af Movember, vælger jeg en anden løsning.

Halvdelen af billetindtægterne på billetter solgt i november donerer jeg til Kræftens Bekæmpelse.

Alle vinder.
Kræftens Bekæmpelse får penge.
Du får billet til show.
Jeg slipper for sært hår midt i ansigtet.
Win/Win/Win 
👌

Der er masser af spillesteder tæt på dig, og du finder billetten på www.jakobsvendsen.dk

(det er ik særlig high-tech og automatiseret, så jeg har set hvor mange billetter der var solgt d. 1. november og så ser jeg hvor mange der er solgt til sidst.)

Så lige nu er bedst mulige tidspunkt at finde en ven du kan tage med når jeg Giver Publikum Magten.
Håber du vil være med til at hjælpe.

 

I foråret 2020 turnerer Jakob Svendsen landet rundt med sit fjerde onemanshow. Og denne gang bliver det meget anderledes.

“Jeg har fundet ud af, at det morsomme og unikke ligger i samspillet med publikum. Jeg er vild med at møde publikum i showet” fortæller Jakob, og derfor har han besluttet at lade publikum få magten i dette show.

For hvorfor skal det være komikeren på scenen der bestemmer hvilken retning showet skal gå? Er det ikke mere oplagt at lade publikum vælge retningen? Gennem en række valg i showet får publikum lov at bestemme handlingen, hvilket vil sige at hverken de eller Jakob ved hvordan showet ender. Med sin energiske, intelligente og personlige stil er Jakob præcis den komiker der kan agere i den spontanitet der kommer til at opstå på sådan en aften.

“Det bliver nok en smule kaotisk, for jeg skal prøve at holde styr på hvor publikum leder os hen, og alle aftener bliver forskellige. Og jeg glæder mig, for det bliver helt sikkert sjovt. Seriøst! Vi skaber showet sammen! Og så ender jeg nok med at have forberedt flere jokes end folk hører på den enkelte aften. For når publikum får magten, så er det også dem der vælger.”

Netop valg bliver omdrejningspunkt i showet. Livet er fyldt med valg. Skal du vælge det ene eller det andet? Hvad nu hvis dit valg betyder at du kommer til at gå glip af noget? Ethvert valg medfører et fravalg – men kan vi overhovedet acceptere det i dag, hvor FOMO (Fear Of Missing Out) ligger så grundlæggende i vores kultur? Og selv hvis du lader være med at vælge, så vælger du faktisk.

Så vælg at købe din billet, og vær med til at bestemme når Jakob Svendsen Giver Publikum Magten.

Jakob Svendsen vandt Danish Open i stand-up i 2010. Alle tre tidligere onemanshows har nomineret ham til Talentprisen til ZULU Comedy Galla (2015, 2016 og 2018). Derudover kender du ham fra ZULU Comedy Fight Club LIVE, utallige standupshows i hele landet, fra podcasts og radio – og nu også snart som ham hvor du bestemmer handlingen i hans show.

Unum. siddepladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Kørestolsplads købes som almindelig billet.
Reservations muligheden stopper 7 dage før arrangementet. Reserveret billetter skal afhentes inden showet.
Evt. restbilletter sælges ved indgangen fra kl. 18:00.

www.nfteater.dk

Arrangør

Nykøbing Falster Teater, Torvet 3, 4800, Nykøbing F, Danmark

Share This Post, Choose Your Platform!