Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Det hele startede i Ungdomsskolen i Nykøbing Falster i 1993. Med Grunge-bølgen fulgte et hav af lokale bands, der alle ville vise, hvordan datidens tone skulle slås an. Dette var også tilfældet, da de to legekammerater, Christian og Kenneth, dannede det band, der i år kan skrive 25 år på CV’et.

 

IKKE NOGET var en realitet og Nykøbing havde pludselig deres helt eget lokale rockband, der gladeligt stillede op og spillede til enhver lejlighed. Der gik ikke lang tid, før weekenderne var booket op og IKKE NOGET fik mere og mere travlt med at rive i strenge, slå på tromme og råbe det syddanske publikum op af sofaerne.

 

I 1999 lavede bandet deres første demoplade med egne kompositioner. I 2000 fulgte det næste album og i 2003 markerede de deres 10 års jubilæum med deres foreløbigt sidste plade, Ten. I mellemtiden spillede IKKE NOGET til flere og flere arrangementer, både med eget musik og covermusik. Covermusikken tog dog hurtigt over og de nyeste hits fra verdens største kunstnere fik en kærlig hånd af bandet, som med god energi og spillelyst bragte tonerne videre ud til det glade publikum.

 

25 år er gået…og nu skal de koges ned til en fantastisk aften, hvor publikum bliver taget med tilbage og frem igen, til tonerne af IKKE NOGET’s egne numre, men i særdeleshed også de covernumre, der har haft så stor betydning for bandet igennem de seneste mange år.

 

Om 25 års jubilæumskoncerten, siger IKKE NOGET selv: ”Vi vil først og fremmest gerne give noget tilbage til de mennesker, der troeligt har støttet os igennem alle årerne. At kunne fejre 25 års jubilæum i vores lille lokale band er stort for os, så det skal naturligvis fejres med manér. Vi håber at se venner, familie, fans og nye ansigter til vores koncert d. 3. november på Nyk F Teater”.

Bandmedlemmer
Kenneth Due
Christian Zier
Lasse Nagel
Jakob Ishøy
Stevi Rewers

Reservations muligheden stopper 5 dage før arrangementet. Reserveret billetter skal afhentes inden koncerten.
Evt. restbilletter kan købes i indgangen fra kl. 19:00
GARDEROBE skal benyttes. Pris 20 kr.

 

Se mere på www.ikkenoget.dk og vores Facebook side.

 

Share This Post, Choose Your Platform!