Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

– parforholdet på komedie

En urkomisk forestilling og satire over det “moderne parforhold”og ikke mindst selvhjælpsbølgen og samlivseksperterne, der står klar til at hjælpe, når det går galt.

De to parterapeuter Anne-Lene og Torben Lydiksen (gift på 32. år), turnerer landet rundt med deres foredrag: “Hjælp, vi er gift!”.Et foredrag med finurlige kønsbetragtninger, morsomme sange ogillustrative scener, der kommenterer parforhold/ægteskab og tilbyder gode råd og kontant vejledning til hvordan man kommer videre, såfremt samlivet er gået lidt i stå.

Ægteparret ser sig selv som eksperter på alle tænkelige områder og har en klar ramme for, hvordan aftenen skal forløbe. Anne-Lene og Torben er desværre løbet ind i problemer forud for dagens optræden. Problemer der udvikler sig i løbet af forestillingen. Bilen er brudt sammen, de forkerte kufferter er medbragt, den voksne datter ringer og vil låne penge, den ene mistænker den anden for at ha’ en affære m.m.

Som aftenen skrider frem stiger stressniveauet på scenen og “samlivseksperterne” har mere end svært ved at leve op til de fine ord, når deres eget forhold knager i fugerne. Alle forsøg på at skjule uenighederne for publikum falder til jorden i takt med at skeletterne vælter ud af (ægte)skabet.

Stærkt underholdende…og lige lovlig ærligt!

 

Det skumle pladeselskab

 

Medvirkende: Trine Gadeberg og Jan Svarre

Manuskript og instruktion: Vase & Fuglsang

Share This Post, Choose Your Platform!