Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bandet – HENNING MUNK & PLUMPERNE

HENNING MUNK & PLUMPERNE vil lede dig til himmelske pladser. Alt for få anerkender tilstedeværelsen af en sopransaxofon i jazzsammenhænge men tøv ikke; lad dine ører lede dig gennem en serie af standards, evergreens og klassikere med inspiration fra bl.a. Sidney Bechet. Alt dette spillet med swingende drive og overstadighed.
Orkesterleder Henning Munk Plum fra København, én af Danmarks bedste klarinettister og sopransaxofonister har til sit band håndplukket 4 fremragende medmusikere som bl.a. har spillet til Hällevik Jazz Festival i Sverige, Riverboat Festival i Silkeborg, Dixieland Jazz i Dresden og i en lang række jazzklubber og spillesteder i ind- og udland..
HENNING MUNK & PLUMPERNE mødtes i 2004 efter at have spillet sammen gennem årtier i forskellige andre sammenhænge.
Marc Davis betjener kontrabas, Professor Björn Ekman fra Lund i Sverige leverer virutuøst banjo og sang og Henning Toxværd skramler med de antikverede trommer.
HENNING MUNK & PLUMPERNE vil være guide på en odysse gennem et århundreds standards, blues og ballader med afstikkere ud i evergreens og filmverdenens musik. Ingen kan sidde stille til dette; der må danses.

 

Marc Davis betjener kontrabas,
Professor Björn Ekman fra Lund trakterer virituøst med banjo og sang,
Henning Toxværd skramler med de antikverede trommer og
Verdensmusikeren, Mads Hyhne skratter på sin trombone.

 

 

Share This Post, Choose Your Platform!