Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jeg har gået og fiflet med et ny standup show, der faktisk er mit første nogensinde! I starten af det nye år, er jeg klar til at præsentere det for jer – det hedder ”Heino Hansen’s Første Comedy Show”, og tager dig med en tur tilbage til den dag, hvor jeg fandt ud af, at jeg er sjov.

Den dengang 14-årige Heino skrev en dansk stil – der lagde klassen ned af grin. Fra det sekund vidste jeg, hvad mit liv skulle bruges på. Den ellers generte og anonyme Heino blev klassens sjoveste fra dag til dag. Heino Hansen var skabt!

Den danske stil, som blev skrevet i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved, blev altså på en måde mit første comedyshow – og i mit nye show, får du altså lov at høre opskriften på, hvordan unge Heino udviklede sin alternative hjerne, og måske endda den danske stil fra 1998.

heinohansen.dk Dørene åbner 1 time før showstart. Kørestolspladser købes igennem Ticketmasters Servicecenter på tlf. 38481633

Information om arrangøren:

All Things Live Denmark Frederiksgade 21, 1265, København K, Danmark

Gebyrer:

Alle priser er inkl. gebyrer.

Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK)

Billetbegrænsning

Der må maks. købes 50 billetter pr. person på dette arrangement.

Venligst overhold det maks. antal af billetter, der er angivet. Ordrer der overstiger dette maks. kan blive annulleret uden forbehold.

Priser er i DKK

Share This Post, Choose Your Platform!