Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julejazzen i Nykøbing F. er lagt i trygge hænder på Hans Knudsen Jump Band. Orkestret optræder igen ved det traditionsrige jule-jazz bal i Riverside Jazz Club, som foregår på en af de store julefrokost dage. Man kan ikke ønske sig noget bedre jump Band musik til at ryste nogle af ’affaldsstofferne’ ud af kroppen.

Når Hans Knudsen på piano og sang, Hans Leonardo Pedersen, sax, Jens Sølund, bas og Henrik Simonsen på trommer lukker op for sluserne af New Orleans jazz, jump, rhythm and blues, og boogie-woogie m. m. skal man være meget hårdhudet for at kunne sidde stille.

Kort sagt – ikke blot har Hans Knudsen et godt greb om stemme og tangenter, han har tydeligvis også valgt sine med spiller med omhu.

Der er masser af sjæl og glød hos saxofonisten Hans Leonardo Pedersen, som siden 1962 har ledet sit eget swingband, Leonardo Pedersen jazzkapel, med personlighed, og med stor autoritet viderefører han den arven fra stilskabere som Louis Jordan, Earl Bostic og King Curtis.

Jens Sølund, der med sit seje og fyldige basspil i mange år satte et stærkt og positivt præg på det verdensberømte Papa Bues Viking Jazzband, er tydeligvis på hjemmebane, og så er trommeslageren Henrik Simonsen, der har mange års erfaring fra såvel traditionelle som modernistiske grupper, mand for at give ensemblet og musikken det rette og solide spark.

Bandet har igen i år den fremragende danske bluesguitarist Troels Jensen med.

Det er for øvrigt 21. gang, Hans Knudsen gæster Riverside Jazzclub 2. Juledag.

http://littlebeatrecords.dk/LittleBeatDK/CD_Booklets_files/booklet%20Hans%20Knudsen%20Jump%20Band.pdf

Share This Post, Choose Your Platform!