Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.
FAMILIEFORESTILLING

Skibsnissen og Landnissen har aldrig mødt andre slags nisser – så overraskelsen er stor, når de møder Bynissen, som selv er ved at falde om af grin over de to andre. De kommer med hver deres baggrunde og kulturer – og derfor opfører de sig totalt forskelligt.

På markedet møder de bl.a. den tunghøre Ebba i sin æbleskivebod, Glögg-Georg, der har smagt lidt for meget på varerne selv – og den ordblinde grønthandler Kål-Karsten. Mødet mellem Nisserne og deres møde med Ebba, Georg og Karsten gør, at de opdager, hvor forskelligt de griber tingene an og hvor forskellige de er – selvom de jo er ens. Trods uenigheder bliver de enige om, at de til syvende og sidst jo alle tre bare er nisser med røde nissehuer. Man kan godt være bedste venner, selvom man ikke er ens.

​“Halløj på julemarkedet” er en juleforestilling om forskellighed og om at være god nok, som man er. En sød musikalsk juleforestilling med masser af humor for hele familien fra 3 – 99 år med iørehængende sange komponeret af Lars Fjeldmose.

www.louiseschouw.dk

Medvirkende: Susanne Breuning, Bente Eskesen, Marianne Bøgelund

Instruktør: Louise Schouw

Der er GRATIS garderobe.

Share This Post, Choose Your Platform!