Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

 

Girls Night Out – Danmarks fedeste fest 2022

Så er vi klar igen. Efter succesen i 2020, hvor godt 300 skønne damer, gav den fuld gas på Nykøbing F teater, er vi igen klar til fest

Lækker mad og drinks, flotte, friske og frække tjenere, konkurrencer og hygge og dans venter forude. En aften i damernes tegn, krydret med eksklusiv stemning og underholdning, er hvad der venter deltagerne til dette populære arrangement. Vi laver eksotiske drinks, og andre drikkevarer til rimelige priser.

Vi har i år gjort festen endnu større, vildere og frækkere. Vi starter op med et pre-party i teater foyen, hvor der er gratis VIP fotografering, fri bar med bobler, vin, øl, vand og snacks. Vi starter pre-partyet kl. 16.30 og kl. 18.00 føres I op i teatersalen, hvor der venter jer en verdensklasse fest med en 3 retters menu de næste mange timer.

Includeret i prisen: Pre-Party med fri bar, lækker 3 retters menu, fede konkurrencer med vilde præmier, musik og dans, billetgebyr.

Musikken til pre-party, vil den kendte entertainer Lars Sørensen sørger for. Duoen DJ Frandsen og Sten Ibka med deres berygtede Frandsen & Ibka Show, sørger for hæsblæsende underholdning under festen.

Brydeklubben Thors Venner

Share This Post, Choose Your Platform!