Indlæser Begivenheder

-familien Koppel gennem fire generationer

Klaveret var købt på forhånd, og den førstefødte skulle spille….

Denne forudbestemte start på Herman D. Koppels verden kom til at bestemme hans livsbane som én af sin generations ypperste pianister og internationalt anerkendt komponist. Ligeledes var den katalysator for en fremtidig familie med fire børn, der på hver deres område alle ville blive opslugt af musik.

I dag, over 100 år efter, udvikler det musikalske eventyr sig stadig….. Sanger, forfatter og instruktør, Thomas Peter Koppel, vil i samarbejde med diverse familiemedlemmer én gang for alle blotlægge landets førende musikklan gennem tiderne.

Der berettes om, hvordan der kunne holdes rede på takt- og tonearter i et barndomshjem med hele fem flygler. Vidste du at Herman regelmæssigt besøgte Carl Nielsen og gav sine fortolkninger af mesterens værker? Hvorfor tog stortalentet Thomas pludselig springet fra klassisk til beat og dannede Savage Rose? Og præcis hvilket ”aber dabei” fik Nikolaj til pludselig at gøre op med en lovende karriere som koncertpianist?

Det og rigtig mange andre aspekter vendes i både rørende og dramatiske dimensioner. Der vil kunne opleves et par reelle ”verdenspremierer” af meget personlige opusser, der ellers kun har været tænkt til internt brug.

Afslutningsvis bydes der på en mini-koncert, når tæppet går for enten Annisette – eller Marie Carmen – eller Benjamin – eller Billie – eller Naja Rosa – eller flere af dem i skøn forening. Det umiskendelige ”koppelske” tonesprog – live.

Billet salg fra d. 1 juni 2022

Share This Post, Choose Your Platform!