Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rasmus Tantholdt

 

 

 

 

 

 

 

Som en følge af COVID19, bliver vi desværre nødt til at udskyde foredraget med Rasmus Tantholdt d. 01.02.2022 ved Nykøbing Falster Teater udskydes til d. 06.04.2022

Vi beklager situationen, men vi håber meget på at I vil beholde jeres billet, som automatisk gælder til den nye dato.

Foredraget afholdes samme sted, blot med ny dato – og dine billetter er gyldige til den nye dato. Dvs. du behøver ikke at foretage dig noget, hvis du har mulighed for at deltage den nye dato. Du medbringer blot dine eksisterende billetter. Ønsker du at ombytte dine billetter til foredraget med Rasmus Tantholdt, som foregår et andet sted, en anden dag eller et andet foredrag arrangeret af Mod Til – se www.modtil.dk – bedes du kontakte Ticketmaster Kundeservice på tlf. 38 48 16 30. Da der er meget travlt på telefonerne i øjeblikket, må der forventes ventetid. For refundering: Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde formularen, senest den 12-01-2022, ved at klikke HER. Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke. På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

Foredrag med Rasmus Tantholdt –

Kom og oplev Rasmus Tantholdts inspirerende foredrag, når han besøger Nykøbing Falster Teater tirsdag d. 1 februar 2022 kl. 19.00 – 21.00 Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv. Foredraget med Rasmus er både inspirerende og oplysende, og han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer og pressede situationer. Rasmus formidler foredraget på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op. Om Rasmus Tantholdt:

Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Ses vi?

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle. Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ Bemærk: Begrænset antal billetter. Billetterne er nummererede siddepladser. Billetterne refunderes ikke. Kom i god tid – dørene åbner kl. 18.15

Share This Post, Choose Your Platform!