Indlæser Begivenheder

Foredrag med Emil Midé Erichsen – Et arktisk eventyr

 

Kompasnålen peger mod nord, skiene er klikket på og forude venter os knap 200 km med 80-90 kilo tunge pulke på slæb. Det er første dag, og temperaturen er minus 27 grader. Det blæser og de første forfrysninger har allerede sat sig i ansigtet, i fingrene og på fødderne. Jeg er mere på udebane end nogensinde før, og aldrig har der været længere til en turkisblå ankerbugt og en svalende, tropisk vind over dækket på Havana.

 

I foråret 2021 begynder Emil at planlægge en tur mod nord sammen med sin Siriuspatrulje-ven Christian Liebergreen. Alfred og Theis melder sig klar til eventyr, og træningen starter op et lille år før afrejse. Drømmen er simpel, men vejen er lang. I april 2022 vil de fire drenge stå på toppen af verden – på klodens nordligste punkt, Nordpolen. Drengene skal i form, og lære alt hvad det kræver at overleve i Arktis. For selv de mindste fejl i den utilgivelige kulde kan slutte ekspeditionen og i værste fald være livsfarlige. Den lange forberedelse er fysisk, men også mental, og da han undervejs i forberedelserne bliver far for anden gang, melder spørgsmålet sig; Hvorfor overhovedet tage på eventyr?

 

I dette nye foredrag med Emil Midé Erichsen kommer tilhørerne med på en tur mod de nordligste breddegrader. Corona og krigen i Ukraine giver udfordringer og planerne må ændres i sidste øjeblik, men rejsen ind i nogle af livets store spørgsmål bliver kun styrket af bumpene på vejen.

Og bliver en påmindelse om, hvor vigtigt det er at tage stilling og tage livet i egne hænder.

Det er blevet til en fortælling om at tage på eventyr som brødre, om ægte følelser og svære valg. Og om at være mand, far og eventyrer i 2022.

 

Ses vi?

 

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle. Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/

For refundering: Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde formularen, senest den 12-01-2022, ved at klikke HER. Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke. På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

————

 

Desværre kommer Rane og Marie, som også skulle have deltaget på scenen, i klemme med deres igangværende jordomsejling i forhold til COVID-19 karantæner og nedlukninger mht med deres mulighed for at komme til Danmark.

Derfor ændres foredraget til et HELT NYT og spændende foredrag med Emil Midé Erichsen, som omhandler en ny tur med væsentlig lavere temperaturer.

Om det nye foredrag:

 

Kompasnålen peger mod nord, skiene er klikket på og Emil er for alvor på udebane. Temperaturen er minus 30-35 grader og der er meget langt til palmerne mod syd, og en svalende brise over dækket på Havana. Ækvator er byttet ud med de høje breddegrader mod nord.

Kom med til foredrag med Emil, hvor han beretter om oplevelser højt mod nord – fra et område hvor meget få mennesker har været. Om et eventyr og en ekspedition der er både kold, hård og farlig men også smuk, storslået og øjenåbnende. Emil bliver undervejs både klogere på sig selv, sin familie, klimaet og den verden vi lever i.

Ses vi?

 

Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ Bemærk: Begrænset antal billetter.

Billetterne er nummererede siddepladser. Kom i god tid – dørene åbner kl. 18.15

Gebyrer:

Alle priser er inkl. gebyrer.

Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK).

Share This Post, Choose Your Platform!