Indlæser Begivenheder

Foredrag med Emil Midé Erichsen – Turen går mod nord!

 

Som en følge af COVID-19 situationen, bliver vi desværre nødt til at udskyde foredraget med Emil Midé Erichsen d. 4. februar 2022 hos Nykøbing Falster Teater til ny dato: d. 14 marts 2023

Vi beklager for udskydelsen og ændringen, men vi forsøger at navigere bedst muligt under meget svære og uforudsigelige forhold.

Vi håber meget på at I vil beholde jeres billet til dette helt nye og spændende foredrag, og jeres billetter vil automatisk gælde til den nye dato..

Dvs. du behøver ikke at foretage dig noget, hvis du har mulighed for at deltage den nye dato. Du medbringer blot dine eksisterende billetter. Ønsker du at ombytte dine billetter til foredraget med Emil Midé Erichsen, som foregår et andet sted, en anden dag eller et andet foredrag arrangeret af Mod Til – se www.modtil.dk – bedes du kontakte Ticketmaster Kundeservice på tlf. 38 48 16 30. Da der er meget travlt på telefonerne i øjeblikket, må der forventes ventetid. For refundering: Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde formularen, senest den 12-01-2022, ved at klikke HER. Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke. På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

————

 

Desværre kommer Rane og Marie, som også skulle have deltaget på scenen, i klemme med deres igangværende jordomsejling i forhold til COVID-19 karantæner og nedlukninger mht med deres mulighed for at komme til Danmark.

Derfor ændres foredraget til et HELT NYT og spændende foredrag med Emil Midé Erichsen, som omhandler en ny tur med væsentlig lavere temperaturer.

Om det nye foredrag:

 

Kompasnålen peger mod nord, skiene er klikket på og Emil er for alvor på udebane. Temperaturen er minus 30-35 grader og der er meget langt til palmerne mod syd, og en svalende brise over dækket på Havana. Ækvator er byttet ud med de høje breddegrader mod nord.

Kom med til foredrag med Emil, hvor han beretter om oplevelser højt mod nord – fra et område hvor meget få mennesker har været. Om et eventyr og en ekspedition der er både kold, hård og farlig men også smuk, storslået og øjenåbnende. Emil bliver undervejs både klogere på sig selv, sin familie, klimaet og den verden vi lever i.

Ses vi?

 

Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ Bemærk: Begrænset antal billetter.

Billetterne er nummererede siddepladser. Kom i god tid – dørene åbner kl. 18.15

Gebyrer:

Alle priser er inkl. gebyrer.

Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK).

Share This Post, Choose Your Platform!