Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vigtig info vedr. dine billetter til FOLKEKLUBBEN på Nykøbing F. Teater den 17. april 2021

Kære FOLKEKLUBBEN Fan

Det er med beklagelse at vi må flytte koncerten med Folkeklubben. Grundet lukning af Teatret og de nuværende Covid-19 er det ikke muligt at afholde koncerten den 17. april, derfor flyttes den til efteråret.

Den nye datoer er:

FREDAG DEN 1. OKTOBER 2021

Dine billetter er gældende til den nye dato.

Ønsker du at beholde dine billetter, behøver du intet at foretage dig, andet end at notere den nye dato.

For refundering:
Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde formularen, senest den 9.4.2021, ved at klikke HER. Nykøbing F. Teater kan ikke være behjælpelig med eventuelle refunderinger, da billetkontoret er lukket.

For refundering:
Har du udfyldt refunderingsformularen, og er dine billetter købt med enten betalingskort, PayPal eller Klarna via ticketmaster.dk eller Ticketmaster Danmarks Servicecenter, vil billetprisen automatisk blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Er dine billetter betalt helt eller delvist med gavekort eller MobilePay bedes du kontakte Ticketmaster Servicecenter her. Du bedes oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling samt det reg. og kontonummer du ønsker beløbet overført til.

Er dine billetter købt på et fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, kan du få billetterne refunderet på salgsstedet eller kontakte Ticketmasters Servicecenter her. Du bedes oplyse ordrenummeret samt det reg. og kontonummer, du ønsker beløbet overført til.

Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Med venlig hilsen Ticketmaster Danmark

Folkeklubben udsender 6. november 2020 deres femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ – opfølgeren til den kritikerroste ’Sort Tulipan’ som ved udgivelsen i 2018 indtog en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark. Den nye plade behandler tiden som faktor – og om at vide, at hvis du virkelig se frem, må du se dig tilbage. I 2021 drager Folkeklubben, efter en historisk lang koncertpause, atter på en landsdækkende tour for at præsentere de nye sange såvel som det efter-hånden omfangsrige bagkatalog.
Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveor-kestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarks-film’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det kommende udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.
Børn Af Den Tabte Tid At forestille sig, at de tre medlemmer i Folkeklubben – der nu udsender nyt album, drager på turné og i det hele taget er aktivt tilstede i en hypermoderne nutid – har vandret lyslevende rundt i Danmark i 1987 – gået i skole, spillet fodbold, været en del af familie og samfundsstrukturer – dét er, i følge bandet, en vild tanke:
”Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid”, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, der tilsammen udgør Folkeklubben. Og netop tiden som faktor – i det indre liv, i historien og i samfundslivet – er omdrejningspunktet på det nye udspil; en plade som er skrevet på dén erfaring, at verden som du kender den, før du ved af det, er væk og borte for altid. Som dé skibe der forliser uden at efterlade andre spor end falmede billeder.
Med dette femte album er Folkeklubben klar til at møde verden, hvordan end den har tænkt sig at tage sig ud. Klar til at udsende sit 5. album på 9 år. Klar til at spille for hvem og hvor det er mu-ligt, når bandet atter tager på landevejen i starten af det nye år. For netop det er Folkeklubbens DNA, og således synes titelsangens afslutningsreplik uforvarende at gælde og slå med dobbelt kraft: ”Det er en ny tid. Og vi står i grunden lige der, hvor vi altid gerne har villet være.”

Information om arrangøren:

Nykøbing Falster Teater Torvet 3, 4800, Nykøbing F, Danmark

Køb billet her https://www.ticketmaster.dk/event/folkeklubben-billetter/491379

 

Gebyrer:

Alle priser er inkl. gebyrer.

Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK).

Billetbegrænsning

Der må maks. købes 50 billetter pr. person på dette arrangement.

Venligst overhold det maks. antal af billetter, der er angivet. Ordrer der overstiger dette maks. kan blive annulleret uden forbehold.

Num. siddepl. ved stolerækker. Reservations muligheden stopper 7 dage før, reserveret billetter skal afhentes inden arrangementet. Evt. restbilletter sælges v/ indgangen fra kl. 20:00. GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 25 kr. BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet. For kørestolspladser, kontakt Nykøbing Teater på tlf. 54731800 / 54731808

Share This Post, Choose Your Platform!