Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

HVEM SKAL VINDE LOLLAND-FALSTERS ERHVERVSPRIS 2021?

Til oktober uddeler Business Lolland-Falster, Nordea, Revisionsselskabet Aage Maagensen og Folketidende Gruppen Lolland-Falsters Erhvervspris 2021. Det er 38. gang, at hovedprisen skal uddeles, og nu er det igen tid til at nominere kandidater. Alle har mulighed for at indstille virksomheder til prisen.

Den 28. oktober bliver det lokale erhvervsliv hyldet, og en særlig udvalgt virksomhed får tildelt Lolland-Falsters Erhvervspris 2021. Den traditionsrige pris blev uddelt første gang i 1983, og tidligere vindere tæller blandt andre PriceRunner, Ortofon, HARDI International, Sax-Trans og senest Metalcolour.

-Lolland-Falster er ikke længere der, hvor Danmark ender, men der, hvor væksten for alvor begynder. Det skyldes i høj grad et driftigt erhvervsliv. Mange virksomheder har et unikt drive, viser vejen for andre og spiller en stor rolle i lokalsamfundet. Det vil vi gerne hylde, fortæller direktør i Business Lolland-Falster Mikkel Wesselhoff.

FOKUS PÅ BÆREDYGTIG BUSINESS

Prisen overrækkes til en virksomhed, der har udmærket sig i landsdelen.

Vi ønsker at hædre virksomhedernes evne til at skabe varig værdi for landsdelen, hvilket de gør ved at vokse – på toplinjen – men også ved at generere indtjening på bundlinjen. Herved bliver virksomhederne robuste og konkurrencedygtige på den lange bane, siger erhvervskundedirektør i Nordea Morten Egon Jørgensen.

Ud over de økonomiske nøgletal spiller bæredygtighed også en central rolle i udvælgelsen.

-Bæredygtighed er ikke længere et salgsfremmende buzzword, det er en nødvendighed for virksomheder, der vil agere langsigtet og sikre konkurrenceevnen. Det kan være decideret skadeligt for omdømmet, hvis de gør det modsatte. Derfor er det naturligt at vurdere kandidaterne i lyset af den grønne omstilling, understreger Mikkel Wesselhoff.

EN FORTJENT HYLDEST

Grundet COVID-19 udgik arrangementet i 2020, og arrangørerne ser derfor ekstra meget frem til at invitere erhvervslivet til prisfest.

-2020 var præget af brandslukning og usikkerhed. På trods af omstændighederne er landsdelen som helhed kommet godt igennem krisen, og fremtiden tegner lys for Lolland-Falster. Erhvervslivet er et trumfkort i udviklingskabalen, og med tanke på strabadserne i 2020 ser vi ekstra meget frem til at uddele Lolland-Falsters Erhvervspris 2021, fortæller Mikkel Wesselhoff.

NOMINÉR EN KANDIDAT

Alle har mulighed for at nominere en kandidat inden d. 2. september 2021.

-Jeg kan kun opfordre til at nominere. Selvom det ikke er alle kandidater, der kommer gennem nåleøjet, så er det en god anledning til at anerkende et erhvervsliv, der betyder så meget for et Lolland-Falster i fremgang, slutter Mikkel Wesselhoff.

lukket arrangement.

 

Share This Post, Choose Your Platform!