Indlæser Begivenheder

Så er det tid til et nyt show!Der er gået over to år sidensidst, og hold nu fast, der er sket meget!Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal.Ikke alenedét, men han har gudhjælpemig også ufrivillig vandladning, er begyndt at se reality, har været påNoma, fået nyt badeværelse, og så er han begyndt at tænke på, at han måskeer halvvejs i livet, og er altingegentlig blevet som det skulle? Hvad er meningen?! Er han den bedste udgave af sig selv?!? Ersamfundet?!?! BURDE DET HELE I VIRKELIGHEDEN VÆRE MEGET BEDRE?!?!? ÅH GUD!! Vent!

Er det måske ikke bedre, at vi bare mødes og får grinet lidt af det hele? Og nå ja… Så er han vist også blevet far

’Du har det ikke fra mig’ bliver Warbergs femte onemanshow i rækken, og følger i kølvandet på ’Et storslåetmenneske’, ’Perfektion, overskud, og andre lorteord’, ’Comedy Tour 16’ og ’Comedy Tour ’14’, der allehøstede 5-og 6-stjernede anmeldelser. Seneste onemanshow udløste også en velfortjent nominering af Thomas Warberg som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla 2022.

Dørenen åbnes kl. 18:00 Der er ikke pause i showet. For kørestolsplads kontakt Nykøbing F. Teater på tlf. 54731800 OBS: Garderobe er påkrævet. Pris 25 kr.

Information om arrangøren:

Nykøbing Falster Teater Torvet 3, 4800, Nykøbing F, Danmark

Billetgebyr:

Alle priser er inkl. billetgebyrer.

Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK).

 

Share This Post, Choose Your Platform!